POLICIJA PRONAŠLA LABORATORIJU ZA UZGOJ MARIHUANE U ČAČKU: Priveden osumnjičeni iz Inđije, zatekli i OVO (FOTO)
Droga, Foto: MUP

čačak

POLICIJA PRONAŠLA LABORATORIJU ZA UZGOJ MARIHUANE U ČAČKU: Priveden osumnjičeni iz Inđije, zatekli i OVO (FOTO)

Priveden je zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Objavljeno:

Intezivnim radom Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku pronašli su i uhapsili M. M. (1980) sa prebivalištem u Inđiji, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

- Pretresom stana i pomoćnih prostorija osumnjičenog u okolini Čačka policija je pronašla laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima sa 103 stabljike za koje se sumnja da je kanabis i 600 grama sasušene biljne materije za koju se sumnja da je marihuana - potvrđeno je za RINU.

Slika MUP-a
Slika MUP-afoto: MUP

Takođe, nađena je kompletna oprema za uzgoj marihuane, lampe, ventilatori, PH merač, termostat, kao i 49 komada pištoljske municije.

M. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Čačku.

Bonus video:

Bonus video:

01:38

SADA JE DROGA U ŠKOLI NORMALNA POJAVA!? Antonović: Ovo što mu se desilo je ZABRINJAVAJUĆE! Najskuplji NARKOTIK je ONAJ BESPLATNI!

(Espreso/RINA/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.