KRADU PČELE, PROTIVGRADNE RAKETE, MA SVE! Ovo su najbizarnije krađe u Srbiji!
Foto: Shutterstock

da li je moguće?

KRADU PČELE, PROTIVGRADNE RAKETE, MA SVE! Ovo su najbizarnije krađe u Srbiji!

Košnice, cveće, protivgradne rakete, kućice za pse... ovo su samo neki predmeti koje su lopovi u Beogradu tokom bizarnih krađa odneli sa sobom u poslednjih nekoliko meseci
Objavljeno:

Čini se da lopovi ne biraju mnogo šta će da ukradu. Tako je reporter "Blica" pre dva dana zabeležio ljutitu poruku jednog sugrađanina na ormariću za alat, kome su najverovatnije komšije "omalile" pribor za rad.

Ovo je samo jedna od, blago rečeno, čudnih krađa koje su se u Beogradu događale od početka godine.

Prvih dana maja meseca, lopovi su u naselju Vinča obili protivgradnu stanicu i ukrali dve rakete. Ovim su lopovi ne samo naneli štetu poljoprivrednicima, već i sebe doveli u opasnost, jer se radi o eksplozivnom sredstvu koje je opasno upotrebiti.

foto: Beta

Verovatno jedna od najbizarnijih krađa dogodila se krajem prošlog meseca u Obrenovcu. Lopovi su od lokalnog pčelara ukrali šest košnica sa sve pčelama koje su, kako je rekao oštećeni Dragan Beljinac, spretno vezali, poneli i natovarili.

foto: Reuter

Ni poznate ličnosti nisu pošteđene ovakvih lopovluka, pa je tako Zorici Brunclik u naselju Krnjača starija susetka počupala dve jagorčevine, a pevačicina ćerka Zlata je snimak krađe okačila na društvene mreže.

Još jedan snimak otkrio je lice lopova i izazvao lavinu negodovanja, ovog puta u opštini Stari Grad. Kradljivac je, kako se vidi na snimku, potpuno opušteno odneo kućicu za pse, koje su lokalne vlasti postavile za pse sa ulice kako bi se sklonili tokom zime.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.