OGROMNA TUGA! Preminula devojčica (12) sedam meseci nakon nesreće u kojoj su joj stradali sestra, baka i deka
Tiršova, Foto: Marina Lopičić

njeno srce nije izdržalo

OGROMNA TUGA! Preminula devojčica (12) sedam meseci nakon nesreće u kojoj su joj stradali sestra, baka i deka

Automobil u kom su bile devojčice sa bakom i dekom kretao se ka Požegi

Objavljeno: 14:10h

Nikolina S, dvanaestogodišnja devojčica koja je povređena u udesu kod Užica krajem avgusta prošle godine u kojem su joj poginuli mlađa sestra (9), baka i deka, u utorak je izgubila borbu za život, saznaje Kurir.

- Lekari u UDK "Tiršova", gde je devojčica prebačena iz užičke bolnice, su se sedam meseci borili za njen život, ali dete nije izdržalo - kaže izvor Kurira.

Nesreća se, da podsetimo, desila na Ložioničkom mostu, na zlatiborskom putu u Užicu kada je putničko vozilo “ševrolet spark”, kojim je upravljao deda Dragoslav G. udarilo u kamion-cisternu.

Njegova supruga Zorica G. bila je na mestu suvozača, a dve devojčice od devet i 12 godina na zadnjem sedištu vezane.

- Mlađa unuka preminula je u užičkoj bolnici neposredno po prijemu, a starija je sateškim povredama, opasnim po život, operisana u Užicu, a zatim prebačena u Urgentni centar UKC Srbije u Beograd. Odatle je prebačena u UDK "Tiršova" gde je preminula sedam meseci kasnije - objašnjava naš izvor.

Automobil u kom su bile devojčice sa bakom i dekom kretao se ka Požegi, a iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku gde se direktno sudario sa cisternom.

Devojčica Nikolina je danas, u belom kovčegu, sahranjena na groblju Orlovača u Beogradu gde su je na večni počinak ispratili najmiliji.

Bonus video:

00:11

Kamion sa srpskim tablicama imao udes kod Jasenovca

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.