NAJNOVIJI DETALJI OTMICE SINA VRŠAČKOG PREDUZETNIKA: Danas saslušanje petorice osumnjičenih
Policija, Foto: Petar Aleksić

istraga

NAJNOVIJI DETALJI OTMICE SINA VRŠAČKOG PREDUZETNIKA: Danas saslušanje petorice osumnjičenih

Protiv sve petorice policija je podnela odgovarajuće krivične prijave

Objavljeno:

Petorica mladića iz Vršca, za koje se sumnja da su u noći između subote i nedelje oteli i maltretirali L. N. (20), inače sina jednog vršačkog preduzetnika, danas će biti saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu.

Reč je o policiji dobro poznatim izgrednicima M. K. A. (23), R. T. (19), L. J. (23), L. T. (22) i M. L. (21), od kojih je jedan, kako nezvanično saznajemo, nedavno izašao iz pritvora. Među njima je, takođe nezvanično, i sin penzionisanog policajca.

Prema navodima zvaničnih organa, M. K. A. i R. T. su preduzetnikovog sina, uz pretnju nožem, te večeri naterali da uđe u automobil M. K. A. i zatim ga odveli u stan, koji je u vlasništvu M. K. A. Tukli su ga i oduzeli mu sav novac koji je u tom trenutku imao kod sebe, kao i telefon, sat i zlatni lanac.

Potom su došla i preostala trojica, koja su ga takođe tukla. Sumnja se i da je L. J. od preduzetnikovog sina tražio da mu plati 1.000 evra.

Protiv sve petorice policija je podnela odgovarajuće krivične prijave, a tužilaštvo će, nakon saslušanja, odlučiti da li će ih i za koja krivična dela optužiti.

Bonus video:

00:25

Policija u Beogradu uhapsila muškarca zbog heroina

(Espreso/Novosti/Jelena J. Baljak/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.