OBJAVA MAJKE POGINULE NAĐE TERA SUZE NA OČI: "Nađice diši... mama je pored tebe"
Lebane, policija, Foto: Ana Paunković, Google maps

tuga

OBJAVA MAJKE POGINULE NAĐE TERA SUZE NA OČI: "Nađice diši... mama je pored tebe"

Srceparajuća objava majke devojčice Nađe Tasić koju je kolima ubio vozač

Objavljeno:

"Nađice, ne plaši se, diši.. Mama je pored tebe, biće sve u redu... "Doktore recite mi hoće li biti dobro?", "Doktore, jel životno ugrožena?".. Sve odjekuje u meni i danas i svakog dana".

Ovim potresnim rečima obratila se javnosti Jelena Tasić, majka poginule Nađe Tasić (11), na koju je pre dve godine na današnji dan kolima naleteo Aleksandar M. (75), a koja je usled zadobijenih povreda preminula 11 dana nakon nesreće.

Neutešna majka prisetila se kobnog dana i opisala poslednji trenutak kada je videla svoju voljenu devojčicu.

- Mama, mogu li da izađem da igramo odbojku, dolaze Milica i Teodora? Biće tu i Marija i Luka.... 15 sati zvone ti na vratima, ti izlaziš.. Da sam samo znala da te jako zagrlim, da te ne pustim, nikada te ne pustim. 16.30 čujem jauk, viku, dozivanje mene... Noge klecaju, shvatam da se nešto dogodilo.. Trčim, noge se grče, telo oduzima.. I vidim kako nepomično ležiš u kanalu pokraj puta.. Jaka sam, moram, samo da ti budeš dobro.. Trenutak kada počinje budan košmar, počinje borba da samo budeš bolje, da samo budeš živa. Najbolji doktor izlazi iz kola Hitne pomoći. Pomišljam "sam Bog ga je poslao." "Povreda glave" čujem doktora - napisala je majka nastradale devojčice.

Kako dalje navodi, čvrsto je držala ćerku za ruku dok su jurila kola Hitne pomoći.

- Toliko sam verovala, verovala da ćeš biti dobro, da će tvoja snaga i ljubav pobediti.. Moja devojčica, moj borac, ponos, radost.. Drugačije ne bih nikako mogla, jer drugačije nešto nijedan roditelj ne prihvata. I nikad necu prihvati, moja usnula princezo - napisala je ona.

Ističe i da je Nađa volela život, te da zna koliko se borila svih 10 dana dok je bila u komi.

- Znam koliko si volela život, koliko si se svemu radovala, znam koliko si se borila svih narednih 10 dana kome, koliko je tvoja i naša volja da živiš bila jaka.. Verovala sam, verovala i u čuda. I znam da nije Božja volja da ti neko nanese takve povrede. Ostali smo zarobljeni u tom danu i okovi tuge samo stežu. Nedelja je praštanja. Ja tebe oprostiti ne mogu. Kako? Kajanje za tvoj oduzet život niko ni nakon 24 meseci izrazio nije - zaključuje majka.

Bonus video:

00:12

Ubistvo u Novom Sadu

(Espreso/Blic/Preneo: D. M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.