GDE GOD DA BUDU PRONAĐENI, BIĆE ISPORUČENI SRBIJI! Policija ima 2 sumnje gde bi mogle da se kriju ubice MMA borca
Stefan Savić, Foto: MMA SAVEZ SRBIJE

nove sumnje

GDE GOD DA BUDU PRONAĐENI, BIĆE ISPORUČENI SRBIJI! Policija ima 2 sumnje gde bi mogle da se kriju ubice MMA borca

Policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd

Objavljeno: 10:11h

Iako je policija uradila odličan posao kada je odmah identifikovala dvojicu osumnjičenih, za Markom Daničićem i Vasilijem Gačevićem potraga još uvek traje, a kako sada saznaje Kurir, pojavile su se nove sumnje kada je reč o lokacijama na kojima se mogu kriti osumnjičeni za monstruozno ubistvo.

- Policija za sada ima dve sumnje o tome gde bi mogli da se nalaze odbegli fudbaleri - moguće je da su pobegli prema Kosovu ili za Kanadu. Navodno, Daničić ima kanadska dokumenta, tamo je živeo jedan period i igrao fudbal. Porodica Stefana Savića se uzda u policiju i Interpol, gdegod budu nađeni, biće isporučeni i odgovaraće za počinjeno delo - kaže izvor za Kurir.

Osumnjičeni za ubistvo
Osumnjičeni za ubistvofoto: MUP

Ipak, s obzirom na to da postoji mogućnost da Gačević i Daničić imaju neku vrstu pomoći, porodica ubijenog MMA borca se nada da će svi do jednog, pre ili kasnije, isplivati gdegod da se nalaze.

Policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Prema rečima poznatog advokata Tome File, "policija je uradila odličan posao jer je odmah identifikovala dvojicu osumnjičenih i da je pitanje dana kada će biti uhapšeni".

- Za njima je raspisana potraga, a iz iskustva mogu da vam kažem da će se kriti ili u štek stanu ili u bekstvu samo onoliko koliko budu imali novca. Sa porodicama i prijateljima ne mogu da kontaktiraju. U jednom trenutku moraju izaći napolje - rekao je Fila.

Bonus video:

00:53

Snimak zverskog ubistva MMA borca Stefana Savića na Dorćolu

(Espreso / Kurir / Tatjana Vasiljević / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.