ZA DLAKU SPREČENA TRAGEDIJA NA NOVOM BEOGRADU! Mladić NA SILU IZVEO DEVOJKU na terasu, tražio da SKOČE SA 9. SPRATA
Foto: Espreso.co.rs

UŽASNO

ZA DLAKU SPREČENA TRAGEDIJA NA NOVOM BEOGRADU! Mladić NA SILU IZVEO DEVOJKU na terasu, tražio da SKOČE SA 9. SPRATA

Oštećena se opirala i zadobila lake telesne povrede, kao i svedok koji je sprečio uhapšenog da izvrši ono što je nameravao

Objavljeno: 12:48h

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog V.K. (29) zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti.

Uhapšenom se stavlja na teret da je, u svom stanu na Novom Beogradu, u kojem se nalazio sa oštećenom J.M. (27) i svedokom L.Đ. (22), uhvatio oštećenu oko struka, izvukao je na terasu i rekao joj da će da skoče zajedno.

Oštećena se opirala i zadobila lake telesne povrede, kao i svedok koji je sprečio uhapšenog da izvrši ono što je nameravao.

Uhapšeni je sa terase 9 sprata skočio na terase nižih spratova, čime je izazvao veliku uznemirenost građana koji su se okupili ispred zgrade i pozvali policijske službenike koji su uhapsili V.K., a potom izvršili pretres stana u kom su pronašli materiju nalik na opojnu drogu, što će biti utvrđeno naknadnim veštačenjem.

Uhapšeni će dana 09.03.2024. godine biti saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, nakon čega će javnost biti o svemu obaveštena.

Bonus video: PROBUDILA SE ZA POSAO, ALI NIJE ZABELEŽEN ULAZAK U BUS! Najnovije informacije o smrti Saške Jovanović: Sumnja se na samoubistvo?

02:14

PROBUDILA SE ZA POSAO, ALI NIJE ZABELEŽEN ULAZAK U BUS! Najnovije informacije o smrti Saške Jovanović: Sumnja se na samoubistvo?

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.