OVO JE OSUMNJIČENI ZA BRUTALNO UBISTVO VLASNIKA KAFANE U RUMI: Nije imao MILOSTI, nakon hapšenja PRIZNAO SVE (FOTO)
Veludin S., Foto: Društvene mreže

STRAHOTA

OVO JE OSUMNJIČENI ZA BRUTALNO UBISTVO VLASNIKA KAFANE U RUMI: Nije imao MILOSTI, nakon hapšenja PRIZNAO SVE (FOTO)

Zoran je živeo sam u kući i nije viđen prethodna četiri dana

Objavljeno:

Veludin S. (50) uhapšen je juče zbog sumnje da je pre nekoliko dana nasmrt pretukao Zorana Obradovića (68) u kući u Rumi. Telo ubijenog muškarca pronađeno je nakon što se nekoliko dana nije javljao na telefon sinu.

Kako se nezvanično saznaje, osumnjičeni je priznao da je ubio šezdesetosmogodišnjaka, a policija, u saradnji sa VJT u Sremskoj Mitrovici, nastavlja intenzivan dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog ubistva.

Prema rečima sina ubijenog Zorana, 5. marta obratio se policiji nakon što je pronašao telo oca u njegovoj kući na podu spavaće sobe, a pored njega bio je i pas rase "doberman". U sobi su se videli tragovi krvi i povrede na prstima ruke pokojnika.

Ubijeni Zoran
Ubijeni Zoranfoto: Facebook

Prema rečima sina, Zoran je živeo sam u kući i nije viđen prethodna četiri dana. Takođe je prijavio da se u dvorištu i ispred kuće ne nalazi automobil koji je koristio njegov otac.

U dnevnoj sobi primećena je premetačina, a na rukama su bile uočljive povrede i nagriženi prsti, za koje se pretpostavlja da ih je najverovatnije naneo pas. Takođe, pronađena je i bejzbol palica s tragovima crvene boje nalik na krv.

Obdukcija je obavljena na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, a pokazala je da su na telu pronađene višestruke povrede i prelomi, uključujući dvostruki prelom vilice, dva rebra i nosne kosti, a uzrok smrti je davljenje.

Kuća bila otključana, automobila nije bilo

Prema nezvaničnim saznanjima, Zorana je zvao sin, a pošto mu se nije javljao, on je došao sa policijom.

- Kuća je bila otključana, a nigde nije bilo automobila BMW koji je vozio - kaže izvor "Blica".

Kako se saznaje, Zoran je prodavao dobermane u inostranstvo.

- Navodno je dobro zarađivao od toga i stalno ih je prevozio avionom - kaže izvor.

"Ulicom se osećao neprijatan miris"

Uznemirene komšije Zorana O. (68) iz Rume koji je ubijen u porodičnoj kući u ovom gradu, rekle su za "Blic" da se već danima se ulicom osećao neprijatan miris.

- Nismo ni pomislili da je neko u ulici ubijen, zaista smo u šoku. Koliko znamo, nije bio problematičan. Delovao je fino, uvek se javljao u prolazu. Radio je puno, od pčela pa sve do popravke automobila - rekla je uznemirena komšinica.

Bonus video: Hapšenje za teško ubistvo u Zemunu

00:34

Hapšenje za teško ubistvo u Zemunu

(Espreso/Blic/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.