PREBIO ZORANA, PA GA OSTAVIO DA LEŽI U KRVI! PREMINUO JE NAKON MESEC DANA: Zakazano suđenje njegovom komšiji
Zoran Nedeljković, Foto: Društvene mreže

STRAHOTA

PREBIO ZORANA, PA GA OSTAVIO DA LEŽI U KRVI! PREMINUO JE NAKON MESEC DANA: Zakazano suđenje njegovom komšiji

On je optužen za nanošenje teške telesne povrede sa smrtnim ishodom, učinjene na mah

Objavljeno:

Suđenje za brutalno prebijanje i smrt Zorana Nedeljkovića počinje ovog meseca, a prvo ročište je zakazano za 13. mart, potvrdio je Zoranov sin Nemanja za Kurir.

Zoran je, da podsetimo, preminuo 29. maja prošle godine od posledica prebijanja koje se dogodilo mesec dana ranije u beogradskom naselju Zvezdara, a za ovo delo optužen je njegov komšija N. Š. koji se nalazi na slobodi.

On je optužen za nanošenje teške telesne povrede sa smrtnim ishodom, učinjene na mah, a među dokazima koji se nalaze u optužnici je i snimak sa nadzornih kamera komšijske kuće, koji nije prihvaćen kao dokaz.

Zoran Nedeljković
foto: Privatna arhiva/ Kurir

- Predmet su prebacili u Prvi osnovni sud, dobili smo informaciju da nisu uvrstili snimak i to nam nije jasno zbog čega, ali trebalo bi i to da nam se odgonetne posle pripremnog ročišta - kaže za Kurir Nemanja Nedeljković, Zoranov sin koji se od trenutka očeve smrti sa svojom porodicom bori za pravdu i fer suđenje.

Prema njegovim rečima, ne zna šta da očekuje jer je razočaran u sve.

- Što se tiče mojih očekivanja, razočaran sam u sve, snimak koji postoji je jedina istina i naš ključni dokaz. Sve što su do sada izjavili je bila velika laž, a to ćemo demantovati snimkom - rekao nam je Nemanja.

Kako nam je ispričao, porodica se za pomoć obratila i službi koja se bavi predstavkama građana.

Zoran Nedeljković
foto: Instagram

- Javili su nam se i čekamo da vidimo da li oni mogu nekako da nam pomognu - kaže naš sagovornik.

Kako smo ranije pisali, na snimku o kom govori Zoranov sin se jasno vidi kako je Zoran sve vreme stajao na trotoaru ispred zatvorene kolske kapije porodice osumnjičenog i razgovarao sa D. Š, majkom optuženog. Za to vreme, osumnjičeni N. Š. je bio u dvorištu, unoseći kese koje su njegovi roditelji pre toga dovezli automobilom.

- U jednom trenutku, otac, majka i N. Š. kreću ka kući, a Zoran i dalje stoji ispred kapije. Tom prilikom im je nešto verovatno dobacio, što se ne čuje na snimku, a zatim se vidi kako se N. Š. zaleće, otvara kapiju i unosi u lice Zoranu. Iako je N. Š. prvobitno izjavio da je on odgurnuo Zorana, na snimku se vidi kako žrtva kreće rukom ka njegovim grudima, najverovatnije da ga odgurne, ali ga optuženi udara u glavu. Zoran gubi ravnotežu i pada tako da mu noge ostaju na trotoaru, a gornji deo tela u njihovom dvorištu. Ne vidi se jasno da N. Š. šutira Zorana, ali se vidi kako zamahuje nogom u predelu Zoranove glave, i kako Zoranovo telo odskače od zemlje- prepričava izvor.

N. Š. je tada zadobio lake telesne povrede koje su mu konstatovane, a na snimku se navodno vidi kako pesnicama sam sebe udara više od pet puta u predelu glave.

- Komšija tvrdi da im je moj otac pretio, ali sve i da je bilo tako, ta rasprava se završila ubistvom, Zoran je mučki pretučen i ostavljen da leži na ulici u lokvi krvi - rekla je ranije za Kurir Zoranova ćerka Tijana.

Zoranova odeća bila je natopljena krvlju i on je odmah prevezen u Urgentni centar nakon što je prijavljeno da u ulici Milana Rakića leži krvav čovek. Komšinica, majka Zoranovog napadača N.Š., tada je pozvala policiju i rekla kako je Zoran došao kod njih u dvorište i napao njenog sina, dok je optuženi tvrdio da ga je samo "udario jednom, otvorenom šakom".

- Moj otac je prevezen u bolnicu tada i narednih mesec dana disao je uz pomoć respiratora. Mi smo sve vreme čekali da nam nešto kaže, da samo malo dođe sebi bar da nam se obrati, ali se to nije desilo. Preminuo je mesec i četiri dana posle napada - rekla je Tijana.

Bonus video: DOŠLO JE DO OBRAČUNA UNUTAR KLANA ZBOG DROGE? Spasić analizira ubistvo Edmonda Mustafe: Istraga će proveriti i UMEŠANU BLOGERKU

02:09

DOŠLO JE DO OBRAČUNA UNUTAR KLANA ZBOG DROGE? Spasić analizira ubistvo Edmonda Mustafe: Istraga će proveriti i UMEŠANU BLOGERKU

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.