PROGOVORILE LAVOVE KOLEGE SA POSLA: Otkrili šta ih je šokiralo u ponašanju mladića iz Novog Sada!
Kuća u kojoj su živeli Lav i Martina, Foto: Zorana Jevtić

slučaj koji je šokirao region

PROGOVORILE LAVOVE KOLEGE SA POSLA: Otkrili šta ih je šokiralo u ponašanju mladića iz Novog Sada!

Lava i njegovu porodicu niko od kolega nije posećivao u podstanarskoj kući, a i on nije bio spreman za druženja van posla

Objavljeno:

Telo Lava P.S. (25), koji je sa suprugom Martinom (23) pre sedam dana skočio sa 16. sprata solitera u naselju Liman dva, i dalje se nalazi u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Gde i kada će on biti sahranjen za sada nije poznato. U slučaju da se niko ne javi da preuzme telo, po proceduri, obaveštava se Centar za socijalni rad prema mestu prebivališta pokojnika.

I dok ta enigma i dalje traje, o životu njega i njegove porodice, svakodnevno se pojavljuju novi detalji. Policija još istražuje da li su odgovorni za smrt dvojice sinova, koji su u sredu sahranjeni pored majke u Bačkom Petrovcu, a sada je isplivala informacija da je on donedavno radio u jednoj prodavnici tepiha u Novom Sadu, gde je, na iznenađenje kolega, dao otkaz dva meseca pre strašne tragedije.

- Radio je sa nama četiri godine, ali je u danima oko Božića otišao - priča kolega s posla.

- Radio jе kao da jе radnja bila njеgova i zbog toga jе nagrađivan. Bio jе izuzеtno korеktan, vrеdan radnik koji jе „grizao na poslu” i nijе mu bilo tеško da radi prеkovrеmеno. Na poslu ga jе dok jе radio kod nas obilazila supruga s dеtеtom i potpuno su sе normalno ponašali i oblačili. To naglašavam zbog priča da su pripadali nеkoj sеkti.

Kuća u kojoj su živeli Martina i Lav
Kuća u kojoj su živeli Martina i Lavfoto: ZORANA JEVTIĆ

Prema rečima kolega činilo sе da jе Lav htеo što višе da postignе na poslovnom planu, pa ih jе zatеkao njеgov nеočеkivan odlazak iz firmе prе oko dva mеsеca.

- Samo je rekao da će on ili neko drugi sutradan doći i doneti ključ od radnje. Bili smo u čudu zbog njegove iznenadne odluke. Sutradan je došla njegova supruga, donela ključ i kazala da je dobio dobru ponudu za posao. Od tada ga nismo videli, niti čuli.

O njegovom privatnom životu, njegovim kolegama je vrlo malo toga poznato. Po onome što im je šturo o sebi govorio, došao je iz Beograda, a izvesno vreme, pre dolaska u Novi Sad, živeo je u Bačkom Petrovcu, gde je radio u jednoj prodavnici. On i Martina su se tu u njenom rodnom mestu i upoznali.

- Posle venčanja, mladi bračni par je najpre živeo u malom iznajmljenom stanu u Novom Sadu, jednom prilikom sam tu bio i u stanu nisam primetio ništa neobično. A kada je Martina ostala u drugom stanju, preselili su se u Petrovaradin - kazuje Lavov kolega, dodajući da je kao radnik bio veoma posvećen poslu.

- U njegovom ponašanju nije se moglo primetiti ništa neobično, nije imao društvene mreže. Dok su imali samo jedno dete, bio je vrlo posvećen sinu, kupovao je i nabavljao sve što je bilo potrebno za dečaka. Kada je Martina rodila drugo dete, Lav je, kažu, bio malo rastreseniji, ali su njegovo takvo ponašanje pravdali time da oko dvoje dece imaju više obaveza, često moraju da ustaju zbog hranjenja i presvlačenja, menjanja pelena...

Lava i njegovu porodicu niko od kolega nije posećivao u podstanarskoj kući, a i on nije bio spreman za druženja van posla. Jedan kolega ga je nekoliko puta kolima vraćao kući u Petrovaradin, ali je on insistirao da ga ostavi nekoliko stotina metara pre, pod izgovorom da mora da svrati u prodavnicu da bi nešto kupio.

- Svi smo se zaprepastili kada se saznalo šta se dogodilo - kaže sagovornik.

- Ne znamo šta da kažemo i da mislimo. Strašna je ova tragedija. Koliko se sećam, na radnom mestu Lava nije posećivao niko od poznanika ili prijatelja, niti ga je bilo ko zvao telefonom. Nekoliko puta je bila njegova supruga sa starijim detetom, ali vrlo kratko se zadržavala.

Bonus video:

04:35

DA LI JE MOGUĆE DA IZA UBISTVA DEVOJČICE ĐORČEVSKE STOJI SEKTA?

(Espreso/Novosti/dnevnik.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.