DETEKTIV OTKRIO DETALJE ŽIVOTA ČOVEKA KOJI JE UBIO DECU, PA SA ŽENOM SKOČIO U SMRT: "Roditelji su mu bili BOGATI"
Braca Zdravković, Foto: Kurir TV

JEZIVO

DETEKTIV OTKRIO DETALJE ŽIVOTA ČOVEKA KOJI JE UBIO DECU, PA SA ŽENOM SKOČIO U SMRT: "Roditelji su mu bili BOGATI"

Pastuović je identifikovao danas popularnu tzv. Njuejdž (new age) "filozofiju" i satanizam

Objavljeno:

Nakon ispovesti Luke Vukovića bivšeg člana sekte u jutarnjem programu Kurir televizije problem sekti komentarisali su Dimitrije Pastuović sektolog i Braca Zdravković, privatno detektiv.

Pastuović je identifikovao danas popularnu tzv. Njuejdž (new age) "filozofiju" i satanizam:

- U tom Njuejdžu se nalazi sve zlo ovog sveta. Njihov cilj je da svetom gospodari jedna vojska, jedna politika, jedna svetska vlada i jedna religija u kojoj će biti sinkretizovane sve moguće religije i magijski rituali. Već uveliko vidimo kako neki od tih pod navodnicima mudraca govore kako je hrišćansto isto što i astrologija i numerologija iako nemaju nikakve veze osim što su i jedno i drugo protiv materijalstičke filozofije.

1 / 7 Foto: ZORANA JEVTIĆ

Naveo je naziv sekte u kojoj su nažalost bili pokojni Lav i Martina:

- Oni su bili u sekti Temple of set i bavili su se spiritualističkim satanizmom. Set je ime kako oni veruju gosodara pakla.

Zdravković je izneo još neke detalje o satanizmu, ali i o samom mladiću koji je izvršio samoubistvo:

- Ja bih hteo da se nadovežem na sagovornika i da kažem da je Đavo preveliki gospodin. On nikad ne traži čoveka nego čovek traži Đavola. Đavo je na svom prestolu i čeka da ga neko zamoli za usluge i da sa njim potpiše pakt o saradnji. Istaga će na kraju utvrditi šta je dovelo do tragedije Lava, Martine i njihove dece. Ono što mogu da kažem jer sam to istraživao jeste da su Lavovi prijatelji bili takođe u sektama - rekao je Zdravković i dodao:

06:35

LAV I MARTINA SU BILI U OVOJ SEKTI! Pastuović tvrdi: Predsedava GOSPODAR PAKLA, a SATANIZAM se krije iza popularne filozofije

- Njegovi roditelji su bili veoma bogati. Od ranog detinjstva pokazivao je sklonost ka onostranom. Obožavao je hevi metal, kult satane i Boga Anubisa koji je na neki način ikona hevi metala. Zovu ga i Bog Šakal. 2016. godine njegov školski psiholog je podnela prijavu protiv Lava da je on član sekte, ali to je ostalo samo na tome. Ona je mislila da je on u sekti Crna ruža, a kako su joj objasnili nadležni ta sekta zvanično ne postoji.

Bonus video: PROBUDILA SE ZA POSAO, ALI NIJE ZABELEŽEN ULAZAK U BUS! Najnovije informacije o smrti Saške Jovanović: Sumnja se na samoubistvo?

02:14

PROBUDILA SE ZA POSAO, ALI NIJE ZABELEŽEN ULAZAK U BUS! Najnovije informacije o smrti Saške Jovanović: Sumnja se na samoubistvo?

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.