POVREĐENE ČETIRI OSOBE, MEĐU NJIMA I DETE: Teška nesreća na auto-putu Beograd-Niš
Hitna pomoć/Ilustracija, Foto: RINA

nezgoda

POVREĐENE ČETIRI OSOBE, MEĐU NJIMA I DETE: Teška nesreća na auto-putu Beograd-Niš

U sudaru su učestvovala vozila „škoda“ i „ford“, a „ford“ je nakon udesa sleteo sa kolovoza i vozač i troje putnika u tom vozilu su povređena

Objavljeno: 08:20h

Četiri osobe, među kojima i dete (16), povređene su sinoć oko 23.40 časova u udesu koji se dogodio na auto-putu Niš-Beograd kod motela „Nais“, saznaje Telegraf.rs.

U sudaru su učestvovala vozila „škoda“ i „ford“, a „ford“ je nakon udesa sleteo sa kolovoza i vozač i troje putnika u tom vozilu su povređena.

U Univerzitetskom kliničkm centru u Nišu kazali su da je pacijentkinja S.S (49), zbog serijskog preloma rebara, hospitalizovana u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju, a pacijentu K.Š. (70) je nakon dijagnostike utvrđen prelom tri rebra, te je po nalogu grudnog hirurga hospitalizovan u Urgentnom centru u hirurškoj opservaciji, radi daljeg praćenja zdravstvenog stanja.

Šesnaestogodišnji S.M. (16) je nakon pregleda neurohirurga i urednog nalaza upućen na Kliniku za dečiju hirurgiju i ortopediju, zbog lakših ortopedskih povreda.

Muškarac S.I. (46) je pregledan, ali je ustanovljeno da je bez povreda i nakon uredne dijagnostike, otpušten je na kućno lečenje.

U Policijskoj upravi u Nišu kazali su da je o nezgodi obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i da okolnosti pod kojima se nezgoda dogodila za sada nisu poznate.

Saobraćaj na toj deonici auto-puta nije obustavljan.

Bonus video:

00:09

Teška nezgoda na autoputu Miloš Veliki kod Ljiga

(Espreso/Telegraf/J.S/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.