ODUZET "RENO" NEMARNOM VOZAČU: Tri puta je PREKŠRIO OVO, odmah je PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA
Policija/Ilustracija, Foto: RINA

Saobraćaj

ODUZET "RENO" NEMARNOM VOZAČU: Tri puta je PREKŠRIO OVO, odmah je PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA

Policija je isključila iz saobraćaja tridesetjednogodišnjeg muškarca koji je u okolini Aleksinca upravljao „renoom“ bez položenog vozačkog ispita

Objavljeno:

Zbog potpunog odsustva odgovornosti,saobraćajna policija je jednom Aleksinčaninu (31) oduzela automobil marke "reno" jer je treći put za dve godine zatečen za volanom bez položenog vozačkog ispita.

- Policija je isključila iz saobraćaja tridesetjednogodišnjeg muškarca koji je u okolini Aleksinca upravljao „renoom“ bez položenog vozačkog ispita. Saobraćajna policija utvrdila je da je ovaj vozač u prethodne dve godine dva puta pravnosnažno osuđen jer je učinio isti prekršaj, saopštili su iz Policijske uprave Niš.

Oduzet 'reno' nesavesnom Aleksinčaninu
Oduzet "reno" nesavesnom Aleksinčaninufoto: Emilija Jovanović

Policija je tridesetjednogodišnjaku privremeno oduzela „reno“ u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima u kojoj se vozilo privremeno oduzima od vozača koji je u prethodne dve godine pravnosnažno osuđen za teže prekršaje iz oblasti bezbednosti saobraćaja. Protiv vozača je podneta odgovarajuća prekršajna prijava i protiv njega će biti vođen postupak pred Prekršajnim sudom u Aleksincu.

Bonus video:

02:20

AUTO PLANUO NA ZVEZDARI, VATRA ZAHVATILA I KUĆU! Kurir sa lica mesta: Moguće je da je požar podmetnut i to IZ OVOG RAZLOGA

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.