OVO SU POGINULA BRAĆA IZ SRBOBRANA: Porodica neutešna nakon nesreće, "LEPI NAŠI, POČIVAJTE U MIRU"
Braća Aleksandar i Darko, Foto: Printscreen/ društvene mreže

Tragedija

OVO SU POGINULA BRAĆA IZ SRBOBRANA: Porodica neutešna nakon nesreće, "LEPI NAŠI, POČIVAJTE U MIRU"

Bliža rodbina i prijatelji još juče su počeli da objavljuju crne profilne fotogrfaije u znak žalosti za Darkom i Aleksandrom

Objavljeno:

Darko Marjanović (38) i njegov brat Aleksandar (31) iz okoline Srbobrana poginuli su juče u stavičnoj saobraćajnoj nesreći kada su iz za sada nepoznatog razloga izgubili kontrolu nad motorom i direktno se zakucali u automobil.

Nesreća sedogodila juče oko 15 sati na lokalnom putu od Srbobrana ka Drljanu u trenutku kada je Darko upravljao motorom, dok je Aleksandar bio njegov putnik. Istraga će utvrditi kako je došlo do nesreće sa smrtnim ishodom u kojoj je povređen i vozač automobila koji se sudario sa motorom.

Porodica se oprašta od Darka i Aleksandra
Porodica se oprašta od Darka i Aleksandrafoto: Printscreen/ društvene mreže

- Braćo moja lepa, ostanite u mom srcu dok se ne sretnemoo na lepšem mestu, tamo gde ste vi danas prerano otišli u večnu kuću. Ljubi vas brat i neka vas anđeli čuvaju - napisao je brat poginulih.

Ispod njihove fotografije na kojoj su zagrljeni moždu se naći brojni komentari izjave saučešće i podrška.

- Budite jaki, jako nam je žao što je do ovog došlo. Primite naše iskreno saučešće, a njih neka Bog primi u rajsko carstvo - piše u jednom od komentara.

Kako se može videti na društvenim mrežama iza Darka je ostala supruga i troje maloletne dece, dok je Aleksandar bio veren i trebalo je uskoro da se ženi.

Darko i Aleksandar Marjanović
Darko i Aleksandar Marjanovićfoto: Printscreen/ društvene mreže

- Otišli da se provozaju u smrt, lepi naši, počivajte u miru - piše u jednom komentaru ispred crne profilne fotografije jednog od članova porodice.

Bliža rodbina i prijatelji još juče su počeli da objavljuju crne profilne fotogrfaije u znak žalosti za Darkom i Aleksandrom.

Uviđaj je juče trajao satima, a ta deonica puta je neko vreme bila zatvorena za saobraćaj. Tela su prevezena na odbukciju koja će utvrditi kako i kada je nastupila smrt. Inače, vozač automobila je povređen i transportovan je u bolnicu, a pre toga vatrogasci su morali da seku lim kako bi ga izvadili iz auta.

Bonus video:

48:01

CRNA HRONIKA 03.03.2024

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.