"APELOVAO SAM NA POLICIJU DA UTVRDE SVE OKOLNOSTI!" Gradonačelnik Novog Sada se ponovo oglasio povodom TRAGEDIJE
Milan Đurić, Foto: Kurir televizija

SRBIJU POTRESLA VEST

"APELOVAO SAM NA POLICIJU DA UTVRDE SVE OKOLNOSTI!" Gradonačelnik Novog Sada se ponovo oglasio povodom TRAGEDIJE

Činjenica je da su četiri života nestala

Objavljeno:

Srbiju je potresla vest o smrti mladog bračnog para iz Novog Sada. Otkriće da su u stanu u Petrovaradinu pronađena beživotna tela njihove dece, dodatno je šokirala javnost.

Milan Đurić, gradonačelnik Novog Sada uključio se ovim tragičnim povodom u jutarnji program Kurir televizije.

- Ne pamtimo ovakvu tragediju koja se dogodla u petak na subotu. Sećamo se požara u klubu kontrast i u kafiću Launž kada je stradalo dosta mladih ljudi. Ovo nije vreme da prebrojavamo koliko ima nastradalih ljudi. Činjenica je da su četiri života nestala. Apelovao sam na policiju utvrde sve činjenice i sve okolnosti kako bi što pre saznali i mi i celokupna javnost šta se tačno dogodilo i šta je to uzrokovalo. Ne sećam se da se ikada tako nešto dogogilo - rekao je Đurić i dodao:

- Službe rade svoj posao, ali bilo bi neozbiljno od mene da iznosim bilo šta u javnost. Treba ih pustiti da koncentrisano i profesionalno rade. Na dnevnoj smo komunikaciji, od trenutka samoubistva bračnog para. Tražio sam da uključe sve raspoložive ljude kako bi saznali šta je razlog ove velike tragedije.

03:05

GRADONAČELNIK NOVOG SADA ZA KURIR: Ovo je nezapamćena tragedija, apelovao sam na policiju da upotrebi sve raspoložive ljude!

Bonus video:

00:27

Kuća u Novom Sadu u kojoj su pronađena tela dece

(Espreso / Kurir / Milan Vučković / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.