BICKLI, DEČIJA KOLICA... Prizori koji SLAMAJU SRCA ispred kuće u Petrovaradinu u kojoj su UBIJENI MALIŠANI (VIDEO)
Mesto tragedije u Petrovaradinu, Foto: Zorana Jevtić

ogromna tuga

BICKLI, DEČIJA KOLICA... Prizori koji SLAMAJU SRCA ispred kuće u Petrovaradinu u kojoj su UBIJENI MALIŠANI (VIDEO)

U dvorištu kuće tuge u Petrovaradinu se mogu videti bicikli, ali i crni veš koji se suši. Takođe, u garaži se vide dečja kolica

Objavljeno:

Žitelji Petrovaradina u Novom Sadu, gde su nađena deca stara godinu i tri godine, kažu za Kurir da ovako nešto nisu mogli ni da sanjaju.

- Svi smo u čudu da se ovako nešto dogodilo... Bili su jako mirni i nekako ne možemo da verujemo da je neko spreman da ubije svoju decu. Kažu da su ih otrovali, dali im nešto u hranu i dečica su umrla - kažu žitelji, dok rođaka vlasnika kuće dodaje:

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić

- Taj bračni par u kući je živeo dve godine, i u pitanju je pomoćna kuća, dok u velikoj kući trenutno na spratu žive dva mladića, ali u toj kući se često menjaju stanari. Deda Jovan M. star je 96 godina, umro je u januaru u Švedskoj, i ovih dana čekamo da njegovo telo dođe kako bi ga sahranili. Voleo je da dolazi ovde tokom leta, poznavao je tu porodicu i bili su mu dragi.

00:27

Kuća u Novom Sadu u kojoj su pronađena tela dece

U dvorištu se mogu videti bicikli, ali i crni veš koji se suši. Takođe, u garaži se vide dečja kolica. Na kući gde su bili podstanari sve roletne su spuštene.

Bonus video:

00:10

Ubistvo Milana Šuše

(Espreso / Kurir / Branka Travica / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.