LAŽNI SVEŠTENIK POLNO UZNEMIRAVAO DEČAKE (12): Zbog onoga što im je MANIJAK U MANTIJI rekao će vam PRIPASTI MUKA!
Foto: Profimedia

užas U RUMI

LAŽNI SVEŠTENIK POLNO UZNEMIRAVAO DEČAKE (12): Zbog onoga što im je MANIJAK U MANTIJI rekao će vam PRIPASTI MUKA!

Kako je potvrđeno iz PU Sremska Mitrovica, slučaj je prijavljen policiji 26. februara, a patrola je odmah upućena na lice mesta

Objavljeno:

Dva dečaka stara 12 godina iz Rume umalo su postala žrtve pedofila koji je, obučen u mantiju, pokušao da ih namami u zgradu, nudeći im po hiljadu dinara za jedan "poslić".

Kako navodi izvor i istrage, dečaci su šetali uveče oko 20 časova, kada su u prošli pored ulaza u jednu zgradu, gde je na stepeništu sedeo muškarac sa bradom, obučen u mantiju i crni džemper.

Prema njihovom svedočenju, isti muškarac im je rekao "zdravo", a oni su ga otpozdravili verujući da je sveštenik. Zatim im se obratio sa pitanjem da li žive u toj zgradi i da li znaju gde je stan broj 30 na četvrtom spratu.

- Kada su mu odgovorili da ne žive tu i ne znaju gde je taj stan, usledilo je pitanje da li bi za njega uradili jedan "poslić", a on će im za to platiti po hiljadu dinara - navodi izvor "Blica".

Dečaci mu u prvi mah nisu ništa odgovorili, već su nastavili dalje šetnju, ali su u međusobnom razgovoru, sa verovanjem da je svešteno lice i mišljenjem da verovatno treba da odu za njega u prodavnicu ili nešto slično, odlučili da se vrate. Kako su dalje prepričali istraumirani 12-godišnjaci, vratili su se do "sveštenika" i rekli mu: "Evo nas, kakav poslić treba da uradimo". Međutim, odgovor koji su dobili ih je zaledio.

- Daću vam obojici po hiljadu dinara ako mi date da vam p***šim k***c - odgovorio je muškarac u mantiji.

Tek tada su dečaci primetili da se sve vreme desnom rukom drži za svoj polni organ i gleda pravo ispred sebe, a odmah nakon što je izgovorio tu rečenicu, pogledao je u njih i nasmejao se. Kada su to čuli, dečaci su se, prema sopstvenom svedočenju, uplašili i odmah pobegli do obližnje prodavnice gde su prodavačici koja je stajala ispred ispričali šta im se dogodilo.

- Nakon toga, druga radnica je izašla iz prodavnice i otišla do muškarca, obratila mu se, a kada su naišla dvojica momaka iz te zgrade, rekla im je šta je uradio i oni su pozvali policiju - priča izvor.

Policija
Policija foto: Petar Aleksić

Lažni sveštenik

Kako je potvrđeno iz PU Sremska Mitrovica, slučaj je prijavljen policiji 26. februara, a patrola je odmah upućena na lice mesta.

- Muškarac je priveden pod sumnjom da verbalno uznemirava maloletnike i saslušan je u policijskoj stanici. Utvrđen je njegov identitet i da se ne radi o sveštenom licu. Takođe, maloletnici su u pratnji roditelja dali izjave i o svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo. Tužilac tek treba da utvrdi da li ima elemenata pritvora i kvalifikuje koje je krivično delo u pitanju - navode iz ove policijske uprave.

Bonus video:

04:03

Da li će pedofilija biti implementirana kao seksualno opredeljenje?

(Espreso/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.