OGLASIO SE MUP POVODOM HAPŠENJA JAGUARA: Poznato za koja ubistva se tereti
Jaguar, Foto: Printscreen/Happy TV

najnoviji detalji

OGLASIO SE MUP POVODOM HAPŠENJA JAGUARA: Poznato za koja ubistva se tereti

"Uhapšen je M. S. (1978) član organizovane kriminalne grupe koji se tereti za krivično delo teško ubistvo izvršeno na Krfu u Grčkoj", dodaje se u saopštenju

Objavljeno:

Povom hapšenja M.S. Jaguara u Španiji, oglasio se MUP Srbije i potvrdio pisanje Kurira.

"U nastavku zajedničke međunarodne akcije kodnog naziva Vertikala, pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, Javnog tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu, Bezbednosno-informativne agencije, Evropola, Evrodžasta, kao i policija Kraljevine Španije, Republike Grčke i Republike Srpske, u kojoj je uhapšeno devet osoba, večeras je uhapšena još jedna osoba, na teritoriji Barselone u Kraljevini Španiji", navodi se u saopštenju MUP.

Precizira se i da se M.S. tereti za učešće u organizaciji ubistava "škaljaraca" na Krfu, gde su likvidirani Baranin Alan Kožar (43) i Užičanin Damir Hadžić (45) u julu 2020. godine.

"Uhapšen je M. S. (1978) član organizovane kriminalne grupe koji se tereti za krivično delo teško ubistvo izvršeno na Krfu u Grčkoj", dodaje se u saopštenju.

Bonus video:

00:44

Odvođenje Šaricevih, Belivukovih i Zvicerovih vojnika u TOK

(Espreso/Kurir Web/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.