MMA BORAC UBIJEN NA SESTRIN ROĐENDAN: Tragična pozadina ubistva Stefana Savića ledi krv u ŽILAMA
Stefan Savić, Foto: Nenad Kostić, MMA savez Srbije

tragedija

MMA BORAC UBIJEN NA SESTRIN ROĐENDAN: Tragična pozadina ubistva Stefana Savića ledi krv u ŽILAMA

Objavljeno:

Stefan Savić (23) reprezentativac MMA sahranjen je danas u Boleču, a pored svega što je poznato vezano za njegovo ubistvo je i to da je izmasakriran na sestrin rođendan.

Kako se saznaje, njegova rođena sestra Milica je u noći kada je ubijen proslavljala rođendan u Italiji, a dočekali su je sa vozilom Hitne pomoći.

- Milicu su roditelji častili rođendanskim putem u Italiju, na koji je ona otišla sa dečkom. Kada se vratila nije znala da joj je rođeni brat zverski ubijen. Roditelji su je dočekali na aerodromu i nisu hteli da joj kažu šta se dogodilo sve dok ona nije popila lekove za smirenje. Tek nakon toga su joj saopštili vesti, koje su Milicu slomile - rekao je rođak ubijenog Stefana.

Stefan Savić
foto: Nenad Kostić

Njih dvoje su bili izuzetno vezani, a koliko su se voleli svedoči i govor koji je devojka danas na sahrani plakajući pročitala.

- Bio si poseban, pametan, lep najlepši...Mnogo si maštao, bodrio si, verovao si u sebe, u mene, u našu porodicu u drugove. Zasmejavao si me, znao si mnogo dobro da glumiš, svi smo se smejali. Nije bilo stvari koje nisi mogao da savladaš. Jako mi je žao što ove godine nećemo zajedno proslaviti tvoju diplomu, jer do skoro nisi znao gde ti je fakultet. Uvek si bio bolji za druge nego za sebe... Znao si ujutru da kažeš: "kevo daj napravi sinu kafu..." - jecajući je čitala devojka i nastavila.

- Nedostajaćeš nam da pitaš da li nešto treba? Nedostajaćeš na splavu, na reci... sa tobom je bilo najlepše pričati, znao si da daš najbolje savete. Nedostajaćeš mami jer si ti njen sin, njeno jedro i njena snaga. Nedostajćeš tati za planove, jer je ima velike planove za tebe - jedva je čitala devojka gušeći se u suzama zajedno sa svima prisutnima.

Stefan Savić
foto: Nenad Kostić

Milica je, čini se poslednjim atomima snage, nastavila da se oprašta od brata.

- Nedostajaćeš meni da mi kažeš "mala lepo si se sredila". Nedostajaćeš mi za sve u životu. Mi moramo da budemo jaki jer ti ne voliš slabiće. Voli te tvoja porodica počivaj u miru - završila je slomljena od tuge devojka.

Posle nje govor su održali prijatelji, ali i trener ubijenog Stefana, Borislav Ćosić. Ni jedan od svih govora koji su održani neposredno pre sahrane, nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Jecalo je i mlado i staro za Stefanom.

Stefan Savić
foto: Nenad Kostić

Kako smo ranije pisali Stefan je ubijen u noći između 24. i 25 februara kada su ga napadači sačekali noževima ispred poznatog restorana na Dorćolu, apotom "junački" pobegli. Stefan je tom prilikom zadobio povrede usled kojih je ubrzo i preminuo.

Policija je identifikovala osumnjičene za brutalno ubistvo i traga za Vasiljem Gačević (23) i Markom Daničićem (23).

Bonus video:

00:23

Sahrana Janjuševog brata Mihaila

(Espreso/Informer/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.