UŽAS: Jezivo porodično nasilje na Novom Beogradu
Policija, Foto: Petar Aleksić

STRAHOTA

UŽAS: Jezivo porodično nasilje na Novom Beogradu

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da sud okrivljenom produži pritvor

Objavljeno: 16:27h

Protiv M.R. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu zbog postojanja opravdane sumnje da je 6. februara u Novom Beogradu, pod uticajem alkohola, najpre vređao vanbračnu suprugu, pa brutalno prebio.

"On ju je udarao otvorenom šakom u predelu lica, zatvorenom šakom u predelu levog ramena i nogom po nogama, a zatim ju je nogom šutnuo u predelu trtice, te je oštećena od siline udara pala na pod te je zadobila tešku telesnu povredu u vidu nagnječenja mekih tkiva poglavine, mekih tkiva oba ramena, traumatsko oštećenje gornje usne na unutrašnjoj strani usne duplje, nagnječenje mekih tkiva u predelu leve lopatice kao i prelom trtične kosti čime je izvršio krivično delo nasilje u porodici", saopštili su iz Trećeg OJT.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da sud okrivljenom produži pritvor s obzirom da je isti ranije osuđivan i to između ostalog i zbog izvršenja krivičnih dela sa elementima nasilja da okrivljeni sa oštećenom živi u istom porodičnom domaćinstvu kao i da je krivično delo izvršio pod uticajem alkohola, te je predložilo i sudu da nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza okrivljenog oglasi krivim kao i da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od najmanje šest godina i tri meseca kao i da mu izrekne meru Obaveznog lečenja alkoholičara.

Bonus video:

01:32

POSTOJE ZLOUPOTREBE U PRAKSI Advokat o predlogu za izmenu krivičnog zakona: MUP pravi jednu grešku kada im se prijavi nasilje

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.