OVO JE MOTIV UBISTVA SRPSKOG REPREZENTATIVCA? Zločin počinjen iz OSVETE, evo šta se desilo PRE DVE GODINE
Foto: MMA SAVEZ SRBIJE

PRETPOSTAVKE

OVO JE MOTIV UBISTVA SRPSKOG REPREZENTATIVCA? Zločin počinjen iz OSVETE, evo šta se desilo PRE DVE GODINE

MMA borac koji je ubijen u nedelju 25. februara u jutarnjim satima u Beogradu, biće sahranjen danas u 14 časova

Objavljeno: 08:39h

Ubijeni Stefan Savić (23), srpski reprezentativac i talentovani MMA borac, navodno je pre dve godine imao sukob sa mladićem koji je osumnjičen za njegovo ubistvo, kada su se potukli.

- Stefan se s jednim od osumnjičenih momaka pre dve godine potukao, a osumnjičeni je izvukao "deblji kraj". U toj tuči, Stefan ga je nezgodno udario u lice i slomio mu vilicu - kaže izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Prema njegovim rečima, od tada Stefan je izvegavao tog momka i njegovu ekipu, ali u subotu uveče se "namestilo" da se nađu u isto vreme na istom mestu.

1 / 6 Foto: Printscreen/ Instagram/ _savkes

- Stefan je i tada želeo da izbegne problem, ali su odbegli momci, navodno, napali druga s kojim je Stefan bio u klubu na Dorćolu. Stefan je uskočio da ga odbrani - kaže izvor i dodaje da je Stefan, videvši nož u rukama napadača počeo da beži niz Dobračinu ulicu, ali su ga oni jurili, sustigli i ubili.

Napadači su toliko bili krvoločni, da su izboli i momka koji je stao da pomogne Stefanu. reč je o slučajnom prolazniku, koji je video da dvojica tuku jednog, koji leži na asfaltu i ne pruža otpor. Međutim, napadači su i njega teško povredili - podseća naš sagovornik.

Da podsetimo, MMA borac koji je ubijen u nedelju 25. februara u jutarnjim satima u Beogradu, biće sahranjen danas u 14 časova na groblju u Boleču. Opelo počinje u 13.30 u crkvi u Boleču.

Bonus video: Hapšenje za teško ubistvo u Zemunu

00:34

Hapšenje za teško ubistvo u Zemunu

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.