OSUMNJIČENI ZA NAPAD NA BOKSERA PUŠTENI NA SLOBODU? Obrt u slučaju koji je SKAMENIO Srbiju, NAJNOVIJI DETALJI
Kubanski bokser, Foto: Printskrin/Instagram

napad

OSUMNJIČENI ZA NAPAD NA BOKSERA PUŠTENI NA SLOBODU? Obrt u slučaju koji je SKAMENIO Srbiju, NAJNOVIJI DETALJI

Svi osumnjičeni za napad na Kubanca u Novom Pazaru su pušteni da se brane sa slobode

Objavljeno:

U Novom Pazaru odjeknula je vest o brutalnom napadu na kubanskog boksera, člana Bokserskog saveza Srbije, koji nastupa za našu zemlju, uz novi preokret u istrazi.

Incident koji se dogodio sinoć, privukao je pažnju cele javnosti, dobio je novo poglavlje nakon što je dežurni tužilac pokrenuo istragu. Svi osumnjičeni, njih četvorica, koji su prethodno uhapšeni i sprovedeni kod dežurnog tužioca, pušteni su da se brane sa slobode.

Sukob koji je započeo ispred jedne benzinske pumpe u Novom Pazaru, a zatim se nastavio u sobi hotela u kojem je boravio povređeni sportista, izazvao je oštre reakcije javnosti. Napadači su, kako je prijavljeno, koristili oštre predmete, od kojih je kubanski bokser zadobio lakše telesne povrede na glavi. Hitno je prevezen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, gde mu je ukazana neophodna medicinska pomoć.

Hitna pomoć
Hitna pomoćfoto: Damir Dervišagić

Ubrzo posle incidenta identifikovani su svi počinioci, a tri osobe su uhapšene, dok je policija intenzivno radila na pronalasku četvrtog učesnika ovog nasilnog čina, da bi nešto kasnije identifikovala i uhapsila. Sada, posle odluke tužioca da se osumnjičeni brane sa slobode, javnost čeka na dalje korake pravosudnih organa.

Kubanski bokser, poznat po svojim sportskim dostignućima i popularnosti među kolegama sportistima, kao i ljubiteljima boksa u Srbiji, sada se oporavlja od zadobijenih povreda.

Nadležni organi, koji su osudili napad, naglašavaju da će počinioci biti procesuirani u skladu sa zakonom, dok lokalna zajednica i sportski savezi izražavaju neizmernu podršku povređenom sportisti.

Bonus video:

00:20

Napad na Miladina Kovačevića

(Espreso/Sandžak Danas/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.