POZNATO STANJE KUBANCA NAKON ŠTO JE IZBODEN U HOTELSKOJ SOBI U NOVOM PAZARU! Policija traga za ČETVRTIM NAPADAČEM
Policija, Foto: Nenad Kostić

SVI POČINIOCI IDENTIFIKOVANI

POZNATO STANJE KUBANCA NAKON ŠTO JE IZBODEN U HOTELSKOJ SOBI U NOVOM PAZARU! Policija traga za ČETVRTIM NAPADAČEM

Sigurnosne snage su brzo reagovale na ovaj incident, a svi počinioci su identifikovani

Objavljeno:

Kubanski bokser, član Bokserskog saveza Srbije, izboden je sinoć u Novom Pazaru. On je hitno prevezen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru sa lakim telesnim povredama i tamo mu je ukazana neophodna medicinska pomoć.

Podsetimo, incident se dogodio sinoć, a prema poslednjim informacijama, kako piše "Sandžak danas", trojica od četvorice napadača su uhapšena. Za četvrtim se još uvek traga.

Sukob je započeo ispred jedne benzinske pumpe u Novom Pazaru, a zatim se nastavio u sobi hotela u kojem je boravio povređeni sportista. Napadači su koristili oštre predmete, usled čega je kubanski bokser zadobio lakše telesne povrede. Hitno je prevezen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, gde mu je ukazana neophodnamedicinska pomoć.

Sigurnosne snage su brzo reagovale na ovaj incident, a svi počinioci su identifikovani. Tri osobe su već uhapšene, a policija intenzivno radi na pronalasku četvrtog učesnika ovog nasilnog čina.

Kubanski bokser je poznat po svojim sportskim dostignućima i popularan je, kako među kolegama sportistima, tako i među ljubiteljima boksa u Srbiji.

Nadležni organi su izdali saopštenje u kojem osuđuju napad i naglašavaju da će počinioci biti procesuirani u skladu sa zakonom. Lokalna zajednica i sportski savezi su izrazili podršku povređenom sportisti, koji se sada oporavlja od zadobijenih povreda.

Bonus video:

00:27

Policija uhapsila Đ.P.

(Espreso/ Sandžak danas/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.