RAZVALIO VRATA, UBIO NADU I DRAGANU, PA POZVAO BRATA I ISPRIČAO MU ŠTA JE URADIO: Jezivi detalji zločina u Beočinu
Foto: NENAD KOSTIĆ

UŽAS

RAZVALIO VRATA, UBIO NADU I DRAGANU, PA POZVAO BRATA I ISPRIČAO MU ŠTA JE URADIO: Jezivi detalji zločina u Beočinu

Osumnjičeni Branislav je dvostruko ubistvo počinio u vremenu između 19.00 i 20.00 časova

Objavljeno:

Nakon dvostrukog ubistva u Rakovcu pored Beočina, kada je Branislav R. (48) ubio bivšu suprugu Draganu R. (47) i njenu majku Nadu Č. (74), ubica je, prema informacijama portala Nova.rs, pozvao svog brata i ispričao mu šta je uradio, a on je potom alarmirao policiju koja je došla i na licu mesta zatekla ubicu.

Branislav R. je u međuvremenu saslušan i određen mu je pritvor do 30 dana, a Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je da mu preti kazna doživotnog zatvora.

Beočin, Dvostruko ubistvo
foto: Facebook

Kako se u međuvremenu saznalo iz policije, osumnjičeni Branislav je dvostruko ubistvo počinio u vremenu između 19.00 i 20.00 časova, piše Nova.rs.

Svoj krvavi pir je započeo u prizemlju kuće i prvo je ubio svoju bivšu taštu Nadu Č. (74). On je razvalio ulazna vrata od kuće gde su žrtve živele i u kuhunji je zatekao Nadu kojoj je naneo višestruke ubode nožem od kojih je Nada stradala na licu mesta.

Nakon što je ubio Nadu, uputio se na sprat kuće gde se u spavaćoj sobi nalazila njegova bivša supruga Dragana. Dragana se, verovatno čuvši šta se dešava, zaključala svoju sobu, ali je ubica i ta vrata razvalio i na isti način ubio Draganu kao i Nadu, nanevši joj višestruke ubode nožem od kojih je Dragana preminula na licu mesta.

Beočin
foto: NENAD KOSTIĆ

Nakon što je izvršio ovaj jezivi zločin Branislav R. je pozvao svog brata D. R. i ispričao mu šta je uradio, nakon čega je D. R. pozvao policiju.

„Policija je dolaskom na mesto događaja pronašla ubicu kako leži pored Draganinog tela i odmah ga lišila slobode, a osumnjičeni nije pružao otpor prilikom hapšenja. Pošto je bio u teško alkoholisanom stanju, on je po hapšenju prvo odveden u Klinički centar Vojvodine na detoksikaciju, a u toku noći je prebačen u policiju na saslušanje“, navodi izvor iz policije upoznat sa detaljima.

Dva puta osuđivan za nasilje u porodici

Kako smo ranije pisali, Branislav R. je višestruki povratnik u vršenju krivičnog dela Nasilje u porodici.

Beočin
foto: NENAD KOSTIĆ

Pre nego što je izvršio ovaj jezivi zločin, dva puta je pravosnažno osuđivan zbog nasilja u porodici nad bivšom suprugom.

Prvi put je 2017. godine izvršio krivično delo nasilje u porodici i tada je bio osuđen na deset meseci uslovne kazne zatvora. Drugi put je ponovio isto delo u toku 2020. godine i tada je osuđen na zatvorsku kaznu od dve godne i dva meseca.

Ovu kaznu je, prema našim informacijama, odslužio 13. januara 2023. godine i od tada se nalazio na slobodi. Međutim, iako na slobodi, ubica je imao sudsku zabranu prilaska i komunikacije sa pokojnom Draganom u trajanju od dve godine, koju je prekršio, a posledice kršenja ove zabrane je ovaj jezivi zločin u kome su dve žene ubijene.

Ostaje u pritvoru

Viši sud u Novom Sadu je odredio pritvor Branislavu R. do 30 dana.

Pritvor je, nakon saslušanja osumnjičenog, predložen iz svih zakonskih razloga, odnosno zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, jer je više puta osuđivan i zbog načina izvršenja i težine posledice krivičnog dela koje je dovelo do uznemirenja javnosti.

Bonus video: UBISTVO NUSRETA DESTANOVIĆA JE SPECIFIČNO PO JEDNOJ STVARI! Kriminolog: Scenario zločina je poznat, ali to jeste neobično

02:22

UBISTVO NUSRETA DESTANOVIĆA JE SPECIFIČNO PO JEDNOJ STVARI! Kriminolog: Scenario zločina je poznat, ali to jeste neobično

(Espreso/Nova.rs/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.