PALO NOVO HAPŠENJE U SLUČAJU PROSTITUCIJE U BEOGRADU: Evo šta se OSUMNJIČENOM stavlja NA TERET
Pol, Foto: Nenad Kostić

DOLIJAO

PALO NOVO HAPŠENJE U SLUČAJU PROSTITUCIJE U BEOGRADU: Evo šta se OSUMNJIČENOM stavlja NA TERET

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, a dana 14.02.2024. godine će biti saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu

Objavljeno: 16:23h

U nastavku akcije hapšenja učesnika u lancu prostitucije koja je sprovedena od strane Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i policijskih službenika PU za grad Beograd uhapšen je osumnjičeni I. Z. (26).

Osumnjičenom se stavlja na teret da je zajedno sa osumnjičenima V.S. i S.L., koji su uhapšeni pre nekoliko dana i sa osumnjičenima U.P. i M.P., za kojima se intenzivno traga, preduzeo radnje navođenja, podsticanja i organizovanja predaje oštećenih ženskih lica drugim licima radi prostitucije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, a dana 14.02.2024. godine će biti saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja da, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, radi na otkrivanju svih učenika predmetnog događaja, rasvetljavanju svih činjenica i razbijanju lanca prostitucije.

Bonus video:

05:57

KO SU MUŠKARCI KOJI SE BAVE PROSTITUCIJOM? Za njih malo ko ZNA jer klijenti žele DISKRECIJU!

(Espreso/Telegraf/J.P./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.