NUSRET JE NAMAMLJEN I UBIJEN GOTOVO ISTO KAO I ANEL I TO U SJENICI! Jeziva sličnost zločina od pre 7 godina (FOTO)
Nusret i Anel, Foto: Printscreen/Facebook/AnelPapić, RINA

NEVEROVATNO

NUSRET JE NAMAMLJEN I UBIJEN GOTOVO ISTO KAO I ANEL I TO U SJENICI! Jeziva sličnost zločina od pre 7 godina (FOTO)

Nusret je bio u emotivnoj vezi sa R.H., a glavni osumnjičeni za ubistvo je njen bivši suprug S.Z. koji se nalazi u bekstvu

Objavljeno:

Potraga za Nusretom Destanovićem (28) iz Tutina okončana je pronalaskom njegovog beživotnog tela. Nažalost, pronađen je mrtav u bunaru na Pešteru, a istraga o njegovoj smrti dovela je do saznanja o brutalnom ubistvu!

Kako mediji spekulišu, Nusret je bio u emotivnoj vezi sa R.H., a glavni osumnjičeni za ubistvo je njen bivši suprug S.Z. koji se nalazi u bekstvu.

Ubijeni Nusret Destanović
Ubijeni Nusret Destanovićfoto: RINA

Policija u Novom Pazaru ubrzo je uhapsila E. Dž. (19) iz Sjenice zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu i E. H. (40) iz Novog Pazara zbog sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela. Za S. Ž. (27), koji se sumnjiči za ubistvo se intenzivno traga.

Namamili ga porukom

Kako se sumnja, bivši muž žene s kojom je Nusret navodno bio u emotivnom odnosu, poslao je poruku sa njenog telefona i tražio od žrtve da se nađu.

Glavni osumnjičeni za ubistvo i R.H.
Glavni osumnjičeni za ubistvo i R.H.foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Nusret, nesluteći šta ga čeka, pojavio se na dogovorenom mestu, a tada je napadnut i pretučen nasmrt.

Prema informacijama koje su dospele u javnost, osumnjičeni E. Dž. je zajedno sa S. Ž. (27), za kojim policija intenzivno traga, 8. februara, ove godine, naneo smrtne povrede oštrim predmetom Nusretu Destanoviću iz Tutina, a njegovo telo bacili u napušteni bunar u selu Međugorje u okolini Sjenice.

Nakon dva dana potrage, telo nesrećnog mladića pronađeno je u bunaru nedaleko od kuće osumnjičenog za njegovo ubistvo.

Motiv zločina nije poznat, ali se spekuliše da iza svega stoji ljubomora.

Mesto na kom je pronađeno Nusretovo telo
Mesto na kom je pronađeno Nusretovo telofoto: RINA

Inače, osim gore navedenih, uhapšena je i R.H. (27) iz Sjenice koja je, navodno, bila u vezi s ubijenim Nusretom. Njoj su lisice na ruke stavljene zbog sumnje da je izvršila krivično delo neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela.

Inače, nakon otkrića zločina u medijima se pojavio snimak telefonskog razgovora osumnjičenog za ubistvo i Nusretovog brata. Kako smo mogli da čujemo, S.Ž. tvrdi da se nalazi u Nemačkoj i da nema veze sa ubistvom. Ipak, policijska istraga dovela je do drugačijeg zaključka.

Ovaj zločin podsetio je na brutalno ubistvo Anela Papića (37) koje se dogodilo 2017. godine kod Sjenice.

Ubijeni Anel Papić
Ubijeni Anel Papićfoto: Printscreen/Facebook/AnelPapić

Supružnici Mubera i Senad Muhović ubili su Mubarinog ljubavnika Anela koji je namamljen na sličan način kao i Nusret.

Naime. Senad je radio u Nemačkoj, a nakon što se vratio kući, navodno je pronađao u Muberinom telefonu prepisku s Anelom, sa kojim je imala aferu. Sa njenog broja Anelu su poslate poruke da se nađu na mestu na kojem su se ranije sastajali.

Nesrećni Anel je poziv prihvatio i u dogovoreno vreme došao na sastanak sa kog se više nikada živ nije vratio!

Mubera i Senad Muhović
Mubera i Senad Muhovićfoto: Privatna arhiva / Kurir

Kako je Sud utvrdio, Anela Papića, Muberinog ljubavnika namamili u šumu blizu sela Ponorac kod Sjenice, tu su ga napali, zadali mu čak 27 udaraca tupim predmetom, naneli mu višestruke povrede, prelome kostiju, lobanje, ruku, od čega je Papić preminuo.

Posle toga njegovo telo Muhovići su pokušali da zapale, a zatim su pobegli u Nemačku gde su živeli.

Kasnije su se predali pravosudnim organima Srbije.

Nakon nekoliko dana potrage, Anelovo telo pronađeno je u jezivom stanju.

Presudom Apelacionog suda u Kragujevcu potvrđena je ranija presuda Višeg suda u Novom Pazaru kojom su Senad (40) i Mubera (38) Muhović iz Sjenice osuđeni na kazne od po 40 godina zatvora zbog teškog ubistva Anela Papića (32).

Bonus video: UBISTVO NUSRETA DESTANOVIĆA JE SPECIFIČNO PO JEDNOJ STVARI! Kriminolog: Scenario zločina je poznat, ali to jeste neobično

02:22

UBISTVO NUSRETA DESTANOVIĆA JE SPECIFIČNO PO JEDNOJ STVARI! Kriminolog: Scenario zločina je poznat, ali to jeste neobično

(Espreso/D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.