U UBISTVU NUSRETA UČESTVOVALA I ŽENA? Sumnja se da je osumnjičeni pobegao OVDE
Nusret Destanović, Foto: RINA

ubistvo

U UBISTVU NUSRETA UČESTVOVALA I ŽENA? Sumnja se da je osumnjičeni pobegao OVDE

Nusret Destanović nastradao je prema navodima od strane durgih lica

Objavljeno:

Nusret Destanović iz Tutina, pronađen je mrtav u bunaru nakon tri dana potrage. Njegovo telo nađeno je u blizini kuće osumnjičenog za ubistvo, a nezvanično saznajemo da je mladić bio sav pretučen.

Kako je rekla njegova rođaka, mladiću iz Tutina je presudio bivši suprug žene sa kojom se povremeno čuo. Porodica sumnja da je u ubistvu učestvovalo više osoba, među kojima i jedna devojka, kao i da su ga trojica muškaraca tukla.

Naime, bivši muž žene s kojom se čuo je Nusretu poslao poruku sa njenog broja telefona, tražeći da dođe kod nje. Misleći da ga je ona pozvala, Nusret je po dogovoru došao da se nađe sa njom, a onda su ga trojica muškaraca sačekala i tukla, pojašnjava njegova rođaka.

1 / 3 Foto: RINA

- Bivši suprug žene sa kojom se čuo ili viđao poslao mu je poruku sa njenog telefona da se nađu. Kada je Nusret stigao sačekao ga je on. Trojica muškaraca su ga tukla. Sumnjamo da je ona to namerno uradila u tandemu sa bivšim mužem, ali i dalje nismo sigurni zašto. Sumnja se i da je u ubistvu učestvovalo više osoba, među kojima i jedna devojka. Znamo i da je bivši muž te žene s kojom se Nusret čuo i ranije pretio muškarcima koji su imali kontakt s njom - kaže za naš portal rođaka ubijenog mladića.

Podsetimo, Nusretu se trag izgubio u četvrtak, a danas je pronađeno njegovo telo. Sumnja se da je ubica pobegao u Nemačku.

- Našli smo ga oko 15 sati u bunaru koji se nalazi kod kuće čoveka koji ga je ubio. Bio je sav pretučen i bačen tu. Ubica je pobegao za Nemačku. Niko ništa nije primetio, nikakavih problema nije bilo sa njim pred nestanak, nije se činiloda išta krije - rekla nam je rođaka ubijenog Tutinca.

Bonus video:

00:32

Hapšenje teško ubistvo u pokušaju

(Espreso/ Telegraf/ J.S/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.