NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA SANDŽAKLIJE: Nusretu presudio ljubomorni bivši muž?
Foto: RINA

ubistvo

NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA SANDŽAKLIJE: Nusretu presudio ljubomorni bivši muž?

Nusret Destanović je u bunar ubačen sav pretučen

Objavljeno: 19:04h

Nusret Destanović pronađen je mrtav danas oko 15 sati u bunaru, u blizini kuće osumnjičenog za njegovo ubistvo, nezvanično saznaje Telegraf.rs.

Kako je njegova rođaka navela za naš portal, Nusret je u bunar ubačen sav pretučen, a kako nezvanično saznajemo, mladiću iz Tutina je presudio bivši suprug žene sa kojom se povremeno čuo.

Naime, on je Nusretu poslao poruku sa njenog broja telefona, tražeći da dođe kod nje. Misleći da ga je ona pozvala, Nusret je po dogovoru došao da se nađe sa njom, a onda su ga trojica muškaraca sačekala i tukla.

1 / 3 Foto: RINA

- Bivši suprug žene sa kojom se čuo ili viđao poslao mu je poruku sa njenog telefona da se nađu. Kada je Nusret stigao sačekao ga je on. Trojica muškaraca su ga tukla. Sumnjamo da je ona to namerno uradila u tandemu sa bivšim mužem, ali i dalje nismo sigurni zašto - kaže za naš portal rođaka ubijenog mladića.

Podsetimo, Nusretu se trag izgubio u četvrtak, a danas je pronađeno njegovo telo. Sumnja se da je ubica pobegao u Nemačku.

- Našli smo ga oko 15 sati u bunaru koji se nalazi kod kuće čoveka koji ga je ubio. Bio je sav pretučen i bačen tu. Ubica je pobegao za Nemačku. Niko ništa nije primetio, nikakavih problema nije bilo sa njim pred nestanak, nije se činiloda išta krije - rekla nam je rođaka ubijenog Tutinca.

Bonus video:

00:09

Ubistvo u Brazilu

(Espreso/ Telegraf/ J.S/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.