OVO JE MAJKA ČETVORO DECE KOJA JE POGINULA KOD PANČEVA: Biciklom krenula po dete u školu, pa NASTRADALA (FOTO)
Foto: DRUSTVENE MREŽE

tragedija

OVO JE MAJKA ČETVORO DECE KOJA JE POGINULA KOD PANČEVA: Biciklom krenula po dete u školu, pa NASTRADALA (FOTO)

Jeziva nesreća dogodila se juče oko 17 sati u Dolovu u blizini Osnovne škole "Aksentije Maksimović" kod autobuske stanice

Objavljeno: 12:59h

Majka četvoro dece Jelena Pau (30) iz Dolova kod Pančeva nastradala je u saobraćajnoj nesreći kada je vozeći bicikl prilikom spuštanja niz ulicu podletela pod traktor.

Jeziva nesreća dogodila se juče oko 17 sati u Dolovu u blizini Osnovne škole "Aksentije Maksimović" kod autobuske stanice.

- Sumnja se da je do tragedije došlo kada je nesrećna majka četvoro dece vozila prebrzo bicikl niz ulicu koja ima veliki nagib i iz za sada nepoznatog razloga nije uspela da zakoči, već je podletela pod traktor koji se kretao nekih 20 na sat i bio je propisno osvetljen - kaže izvor i dodaje:

Jelena Pau, Pančevo, Saobraćajna nesreća
foto: DRUSTVENE MREŽE

- Scena je bila jeziva, a na tom mestu u trenutku nesreće bilo je dosta prolaznika koji su odmah priskočili u pomoć. Pozvali su Hitnu pomoć i policiju, ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa, podletela je pod točkove traktora i od zadobijenih povreda preminula je na mestu.

Kako su naveli meštani Dolova nesrećna žena krenula je po dete u školu.

- Kakva tragedija je zadesila ovu porodicu. Četvoro dece je ostalo bez majke... Nesreća se dogodila u trenutku kad je išla u školu po dete koje joj ide u prvi razred - kažu meštani sela kod Pančeva.

- Tragedija je još veće jer je traktorom upravljao njen teča. Nesrećni čovek nije znao šta ga je snašlo, a kada je video o kome se radi, zaledio se u trenutku, zanemeo, ma jedva je stajao na nogama.

Na društvenim mrežama mogu se videti brojni tužni i potresni komentari nakon nesreće u kojoj je poginula.

- Daleko bilo... Ne daj bože nikome ovakvu tugu i bol. Neka joj je laka zemlja, a porodici iskreno saučešće. Au, kakva tragedija. Ostadoše četri mala deteta bez majke, neka ih sa neba sada čuva - ovo su samo neki od komentara nakon nesreće.

Bonus video: TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

00:02

TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.