BRAĆA IZ BEOGRADA MAMILI ŽENE NA PROSTITUCIJU: "Iznajmljivali" maserke za 100 evra dnevno, evo GDE su sada
Policija, Foto: Kurir

užas

BRAĆA IZ BEOGRADA MAMILI ŽENE NA PROSTITUCIJU: "Iznajmljivali" maserke za 100 evra dnevno, evo GDE su sada

Osumnjičenima se stavlja na teret da su na teritoriji GO Zemun i GO Savski činili krivično delo Posredovanje u vršenju prostitucije

Objavljeno:

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijskim službenicima JRM lišilo je slobode osumnjičene V.S. i S.L. za koje postoji osnovana sumnja da su zajedno sa braćom U.P. i M.P., koji su nekoliko časova pre realizacije hapšenja napustili teritoriju Republike Srbije, izvršili krivično delo Posredovanje u vršenju prostitucije.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su na teritoriji GO Zemun i GO Savski venac navodili, podsticali i organizovali predaju oštećenih ženskih lica drugim licima radi prostitucije tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale oštećene i osumnjičena S.L. i na taj način se dogovarale sa klijentima na koju adresu da dođu.

Osumnjični V.S. je napravio nalog na društvenoj mreži "Instagram" koji je bio javan i na kom je postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra, a takođe je napravio i internet sajt preko kog je nudio usluge tantričke masaže.

Policija
Policijafoto: Kurir

Cene seksualnih usluga su odredili osumnjičeni kojima su oštećene odvajale od 50 odsto do 70 odsto zarade, a ostatak zadržavale za sebe.

Procenat novca koji je pripadao osumnjičenima su ostavljale u kafiću u Beogradu na vodi ili su po novac na adrese u Zemunu dolazili osumnjičeni i njima bliska lica.

Za licima U.P.i M.P. raspisana je potraga.

Bonus video:

00:06

Sanja Stanković posle afere prostitucija posetila manastir

(Espreso/ Telegraf/ T.I/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.