OVO JE BESRAMNA ŽENA KOJA JE KRALA PO OBRENOVCU: Lagala ljude da skuplja pare za malog Nikolu, roditelji VAN SEBE!
Krađa u Obrenovcu, Foto: PrintScreen/ Facebook/ Gordana Grabovčić

strašno

OVO JE BESRAMNA ŽENA KOJA JE KRALA PO OBRENOVCU: Lagala ljude da skuplja pare za malog Nikolu, roditelji VAN SEBE!

Koristeći ime bolesnog dečaka, žena je uzimala pare ljudima u Obrenovcu. Kamere su je snimile

Objavljeno:

Snimak sramne krađe u Obrenovcu osvanuo je na društvenim mrežama, a za kratko vreme izazvao je veliki broj negativnih komentara. Naime "nepoznata ženska osoba, ukrala je novac za lečenje bolesne dece, tačnije, dečaka Nikole Aćimovića, koji boluje od Dišenove mišićne atrofije.

Kako je porodica dečaka objasnila u objavi na Fejsbuk profilu, nepoznata ženska osoba ide po lokalima po Beogradu, Čukarici i u ime Nikole prikuplja novac, a snimak sramne krađe nastao je u Obrenovcu, kada je dotična žena iz jednog lokala ukrala sav prilog iz kutije za dobrovoljne priloge, namenjene za lečenje bolesnog dečaka Nikole.

"Ide po lokalima i u ime Nikole prikuplja novac"

- Dotična "gospođa" nečovek ide po lokalima po Beogradu, Čukarici i u ime Nikole prikuplja novac. Nećete verovati, ali je došla i u Obrenovac i u jednom lokalu gde je postavljena humanitarna kutija za Nikolu pokupila sav novac iz kutije - navodi se u objavi.

"Za Nikolu niko ne prikuplja novac od vrata do vrata"

Kako su Nikolini roditelji naveli u objavi, za njihovog sina niko ne prikuplja novčana sredstva od vrata do vrata, te su zamolili sve korisnike ove društvene mreže da podele objavu u što većem broju, kako bi sprečili

- Delite snimak da što veći broj ljudi vidi, možda je neko i prepozna. Danas je Nikola sutra će biti neko drugo dete ili odrasla bolesna osoba, kojima život zavisi od brzine prikupljanja sredstava. Zamolila bih sve vas u koliko se pojavi u nekom od lokala da pozovete policiju, protiv dotične je podneta i krivična prijava. Dotična menja boju kose i šminku pokušava da se maskira, neki je se sećaju kao plavuše a neki kao brinete".

"Menja boju kose i šminku, pokušava da se maskira"

Roditelji dečaka su upozorili korisnike ove društvene mreže i da dotična ženska osoba često menja boju kose i šminku, kako bi se maskirala i prevarila još ljudi.

- Zamolila bih sve vas u koliko se pojavi u nekom od lokala da pozovete policiju, protiv dotične je podneta i krivična prijava. Dotična menja boju kose i šminku pokušava da se maskira, neki je se sećaju kao plavuše a neki kao brinete. Molim vas za pomoć da se spreči zloupotreba bolesnih i nemoćnih. P.S. U koliko je neko primeti možete obavestiti i mene.Jako bi želela da je upoznam...

Bonus video:

00:13

KRAĐA ZA NEVERICU NA OBILIĆEVOM VENCU Ovog nema ni na filmu! Prišunjao se, ošacovao pa pokrao antikvarnicu! Evo šta je odneo

(Espreso/ Blic/ M.Đ/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.