"ŽENA JE BILA KAO ZOMBI": Prijatelji se opraštaju od BAJKERA koji je juče POGINUO kod Kraljeva! (FOTO)
Bajker Vladimir Petrović, Foto: Društvene mreže

NESREĆA KOD KRALJEVA

"ŽENA JE BILA KAO ZOMBI": Prijatelji se opraštaju od BAJKERA koji je juče POGINUO kod Kraljeva! (FOTO)

Nakon vesti da je bajker Petrović nastardao njegovi poznanici i prijatelji počeli su da se opraštaju od njega na društvenim mrežama

Objavljeno:

Bajker Vladimir Petrović iz Čačka poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u okolini Kraljeva nakon što se sudario sa automobilom u kom je bila majka i četvoro dece.

Nesreća se dogodila juče popodne u mestu Vitkovac kod Kraljeva.

- Prema rečima očevidaca postoje dve verzije ove nesreće, prema prvoj navodno je do nesreće došlo nakon što je motociklista vozio neprilagođenom brzinom i nije uspeo da zakoči na vreme kada je video automobil kako skreće na zemljani put - navodi izvor i dodaje:

- Postoji i druga verzija, a to je da je motociklista išao ograničenom i propisanom brzinom, a da je do nesreće došlo kada je žena koja je upravljala automobilom naglo skrenula na zemljani put i tako se motociklista direktno zakucao u nju.

Bajker koji je nastradao kod Kraljeva
Bajker koji je nastradao kod Kraljevafoto: Društvene mreže

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove nesreće.

- Policija i ekipa Hitne pomoći stigle su brzo na mesto nesreće, i oni su nažalost samo mogli da konstatuju smrt motocikliste. Nakon udesa u automobilu nije bilo povređenih putnika - kaže izvor i dodaje:

- Poginuli čovek se tog dana vozio sa prijateljima, koji su navodno i videli nesreću u kojoj je njihov drug bajker nastradao. Nakon stravičnog udesa, žena koja je bila za volanom bukvalno se oduzela od straha. Bila je kao zombi, jedva je izašla iz kola, naslonila se na vozilo i nemo gledala u motor koji je bio pored puta. Nije mogla da se pomeri.

Nakon vesti da je bajker Petrović nastardao njegovi poznanici i prijatelji počeli su da se opraštaju od njega na društvenim mrežama.

- Neka su ti čisti nebeski putevi. Dragi Vlado, neka ti Bog podari rajsko naselje. Zaslužio si jer si bio čovek kakav se retko sreće. Pokoj ti duša i saučešće porodici - piše u jednom od brojnih komentara:

- Počivaj u miru i vozi spokojno ulicama nebeskim. Vlado, neka ti je večna slava druže.

Bonus video:

00:02

TEŽAK UDES NA BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: U sudaru POGINUO motociklista, drugi povređen

(Espreso/ Kurir,Branka Travica / Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.