U UBISTVO U BORČI UMEŠANA I DEVOJKA? Isplivali NAJNOVIJI DETALJI obračuna!
Borča, Foto: Kurir

novi detalji

U UBISTVO U BORČI UMEŠANA I DEVOJKA? Isplivali NAJNOVIJI DETALJI obračuna!

B.B. i maloletnik su ga sustigli i zadali mu 15-ak ubodnih rana

Objavljeno: 15:13h

B.B. (22) saslušan je danas u Viđem javnom tužilaštvu zbog sumnje da je 1. februara u naselju Borča zajedno sa jednim maloletnim licem, prema kojem je postupak razvojen i NN ženskom osobom koja im je u tome pomogla, na podmukao način ubio J.M.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosti odbranu.

Naredbom o sprovodjenju istrage B. B. se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i jer je za krivično delo koje mu se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja ili težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Mesto zločina u Borči
Mesto zločina u Borčifoto: Kurir

Sumnja se da su prethodno u više u navrata B.B. i pomenuto maloletno lice, odlazili na adresu oštećenog J.M. zbog neizmirenog duga, gde ga nisu zaticali, pa su njegovoj majci pretili napadom na život sina.

Zatim je, kako se sumnja, 1. februara NN ženska osoba dogovorila sastanak sa J.M. i o tome obavestila osumnjičene, koji su na dogovoreno mesto došli noseći sa sobom noževe.

Pošto je J.M. stigao na dogovoreno mesto sa oštećenim B.J, osumnjičeni su nakon kraće rasprave izvadili noževe i zadali ubodnu ranu B.J., dok je J.M. počeo da beži.

B.B. i maloletnik su ga sustigli i zadali mu 15-ak ubodnih rana, usled kojih je oštećeni preminuo pre dolaska hitne pomoći, dok su se oni dali u bekstvo.

Noževe su odbacili u kanalizacioni šaht gde su ih pronašli policijski službenici.

Bonus video:

00:28

Hapšenje B. B. i sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo

(Espreso/Telegraf.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.