OGLASIO SE SIN MULUTINA KOJI JE POKOŠEN NASRED PUTA: Vozač se nije ni OSVRNUO, reči su BOLNE
Milutin Urošević, Foto: Društvene mreže

potresno opraštanje od oca

OGLASIO SE SIN MULUTINA KOJI JE POKOŠEN NASRED PUTA: Vozač se nije ni OSVRNUO, reči su BOLNE

Oglasio se sin Milutina koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Bele Crkve

Objavljeno:

Milutin Urošević (58), zvani Gaja, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u mestu Kusići kod Bele Crkve. Kako smo već pisali, na njega je sinoć oko 21 sat naleteo automobil.

- Pošto je Urošević pokošen, vozač automobila nije stao da mu pomogne, već je produžio dalje. Čovek je zatečen na ulici mrtav sa povredom glave. Ubrzo je utvrđeno da je on žrtva saobraćajne nesreće i otpočela je potraga za vozačem - podseća izvor i dodaje da je vozač koji je, kako se sumnja, pregazio Uroševića jutros pronađen i određeno mu je policijsko zadržavanje.

Za nastradalog Milutina Uroševića svi koji su ga poznavali imaju samo reči hvale, opisujući ga kao dobrog i poštenog čovekla.

Od njega se potresnim rečima oprostio i njegov sin.

- Ćale moj... Ne znam šta šta bih sve imao da ti kažem, osim da znaš da te volimo svi mnogo i da ćeš nam nedostajati ceo źivot! Falićeš mi svakim danom sve više i više!!! Ovo je bol koju ću nositi dokle god budem bio živ... Sada si na nekom lepšem mestu, ali srešćemo se kad-tad, tvoj sin i ti. Neka te anđeli čuvaju, voli te tvoj sin mnogo! Nekima si bio dobar, nekima ne, ali meni si bio najbolji!!! Hvala ti što si podario život Jeleni, Sneži, Bati i meni, zahvalni smo ti do kraja života. VOLIM TE ŽIVOTE MOJ - napisao je sin, koji se zahvalio svim prijateljima i rođacima na izjavama saučešća.

Bonus video:

00:10

Udes Bulevar

(Espreso / Kurir / Marija Ivanov / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.