UHAPŠENA LAŽNA SLUŽBENICA KOJA JE UZELA 1.000 EVRA OD BRAČNOG PARA: "Pala" u Smederevu
Policija, Foto: Nenad Kostić

HAPŠENJE

UHAPŠENA LAŽNA SLUŽBENICA KOJA JE UZELA 1.000 EVRA OD BRAČNOG PARA: "Pala" u Smederevu

Osumnjičena N. B. je sprovedena osnovnom javnom tužiocu u Smederevu, dok su D. Z. i I. G. zadržani do 48 časova

Objavljeno:

Policija je u Smederevu intenzivnim radom identifikovala i uhapsila N. B. (26) iz Mladenovca koja se lažno predstavljala kao službenica Ministarstva poljoprivrede i tako od bračnog para uzela 1.000 evra kako bi im navodno izdejstvovala subvencije.

N. B. je uhapšena zbog sumnje da je izvršila krivična dela prevara i lažno predstavljanje, kao i D. Z. (31) i I. G. (21) iz Mladenovca zbog sumnje da su ugrozili sigurnosti nasilničkim ponašanjem.

"N. B. je, kako se sumnja, lažno se predstavljajući kao službenica Uprave za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, sa bračnim parom iz okoline Smedereva ugovorila sastanak u jednom motelu, gde je (u petak) od njih uzela 1.000 evra kako bi im, navodno, izdejstvovala ubrzano dodeljivanje poljoprivrednih subvencija", precizirano je iz PU Smederevo, prenose agencije.

Hapšenje / Ilustracija
Hapšenje / Ilustracijafoto: MUP

D. Z. i I. G. se terete da su oštećenima, po izlasku iz motela na parking, zadali više udaraca, nakon čega su se, zajedno sa N. B. automobilom udaljili u nepoznatom pravcu.

Osumnjičena N. B. je sprovedena osnovnom javnom tužiocu u Smederevu, dok su D. Z. i I. G. zadržani do 48 časova, u kom roku će i oni, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu.

Bonus video:

00:34

Hapšenje Beograd

(Espreso / Agencije / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.