HTEO DA UBIJE ROĐAKU ZBOG SPORA OKO KUĆE?! Dvojac iz Niša osumnjičen za planiranje TEŠKOG UBISTVA
Policija, Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

jezivo

HTEO DA UBIJE ROĐAKU ZBOG SPORA OKO KUĆE?! Dvojac iz Niša osumnjičen za planiranje TEŠKOG UBISTVA

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom javnom tužiocu

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su I. S. (20) iz ovog grada i D. S. (39) iz okoline Niša zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo organizovanje, planiranje i dogovaranje izvršenja teškog ubistva.

Oni se sumnjiče da su, krajem januara, isplanirali da ubiju ženu sa kojom je I. S. u rodbinskoj vezi i sa kojom ima nerešene imovinske odnose oko dela kuće, kao i da I. S. za to preda 5.000 evra D. S.

- Nakon dogovora, D. S. je, kako se sumnja, od I. S. zahtevao da mu odmah da 1.000 evra i automobil u vrednosti od 1.500 evra, preteći mu da će ga u suprotnom prijaviti policiji zbog planiranja ubistva, pa se D. S. sumnjiči i za krivično delo iznuda u pokušaju - saopštila je niška policija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom javnom tužiocu.

Bonus video:

00:52

Hapšenje u nastavku akcije Armagedon

(Espreso/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.