PAO JOŠ JEDAN DILER U ČAČKU: Policija zaplenila ogromnu količinu droge
Diler, Foto: RINA

PRONAĐENA DROGA

PAO JOŠ JEDAN DILER U ČAČKU: Policija zaplenila ogromnu količinu droge

Osumnjičenom za krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih supstanci izreknuto je zadržavanje od 48 časova

Objavljeno: 15:23h

Brzom i efikasnom akcijom inspektora Policijske uprave u Čačku, lišen je slobode M. K. (1978) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju policije.

Pao još jedan diler u Čačku
Pao još jedan diler u Čačkufoto: RINA

- Pretresom stana osumnjičenog, policija je pronašla oko tri kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, oko 332 grama praškaste materije za koju se sumnja da je amfetamin, vagicu za precizno merenje, drobilicu, kao i novac koji je, kako se sumnja, stečen prodajom narkotika - kazali su za RINU u Policijskoj upravi u Čačku.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Čačku, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Bonus video:

00:35

DROGA IZ KINE UBILA 100.000 AMERIKANACA! Fentanil došao na Balkan: Ovo su za medije poručili iz kancelarije za borbu protiv droge

(Espreso/RINA/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.