BAKA-HEROJ (78) SA JUGA SRBIJE! Pljačkaš joj polomio vrata kuće, POTEGAO SEKIRU, a onda ga je REŠILA na svoj način!
Baka, Foto: Profimedia, Mup, Filip Plavčić

svaka joj čast!

BAKA-HEROJ (78) SA JUGA SRBIJE! Pljačkaš joj polomio vrata kuće, POTEGAO SEKIRU, a onda ga je REŠILA na svoj način!

Razbojništvo u pokušaju koje je za sada izvršio nn muškarac je epska priča

Objavljeno:

Razbojništvo u pokušaju koje je za sada izvršio nn muškarac je epska priča, a u njoj je oštećena baka S.D. (78) iz Žitnog Potoka ispala pravi heroj! Ona se sama otkačila napasnika.

Kako svedoči meštanin Žitnog Potoka, u kasnim večernjim satima razbojnik je upao u kuću S.D. polomivši staklena ulazna vrata. Žena je u tom momentu bila u kući, sama, jer i živi sama. Stala je oči u oči sa razbojnikom, koji je izvukao manju sekiru i njome pretio baki da će je ubiti.

- Čak ju je i udario sekirom i tražio joj je novac. Ona se odlično snašla, jer mu je rekla da je novac na gornjem spratu u toj njenoj porodičnoj kući. Sreća po nju, pa je reč o spoljnim stepenicama. Tada joj je razbojnik rekao da izađu iz kuće. On je krenuo za njom, ali je S.D. počela da viče iz sveg glasa. On se uplašio, gurnuo je i pobegao- priča nam sagovornik.

Dodaje da je njeno zapomaganje čula komšinica, koja je pozvala policiju i komšiju i onda su svi ustali, upalili svetla.

- Pravo je čudo kako se S.D. snašla i trezveno mislila u ovoj situaciji i eto, uspela da se spasi od razbojnika- zaključuje naš sagovornik koji se divi njenoj hrabrosti.

Bonus video:

02:27

U SRBIJI UHAPŠENO 11 PRIPADNIKA GRUPE KOJA JE HARALA PO EU! Krali automobile, a evo šta je policija pronašla u njihovom šteku!

(Espreso/Kurir/B.R./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.