DETALJI ORUŽANE PLJAČE U SMEDEREVU LEDE KRV U ŽILAMA: Pokušao da obije trafiku, pa uleteo u punu apoteku! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/ 192_rs

SASLUŠANJE U TOKU

DETALJI ORUŽANE PLJAČE U SMEDEREVU LEDE KRV U ŽILAMA: Pokušao da obije trafiku, pa uleteo u punu apoteku! (VIDEO)

U toku je saslušanje u Višem sudu koji treba da donese odluku o pritvoru

Objavljeno: 16:12h

Emil S. (40) koji je osumnjičen da je u subotu oko 18 sati pokušao oružanu pljačku u jednoj apoteci u centru Smedereva sproveden je na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Smederevu gde se branio ćutanjem, saznaje "Blic".

Postupajući tužilac Višeg javnog tužilaštva u Smederevu predložilo je da se u odnosu na Emila S. odredi pritvor zbog bojazni da će boravkom na slobodi uticati na svedoke, da će ponoviti krivično delo u kratkom roku, kao i zbog uznemirenja javnosti.

U toku je saslušanje u Višem sudu koji treba da donese odluku o pritvoru.

Kako "Blic" saznaje, drama u Smederevu se odigrana u subotu oko 18 sati, kada je Emil S. krenuo da opljačka trafiku. Radnica trafike je osujetila njegov plan čim ga je ugledala. Rukama je držala vrata kako on ne bi upao u trafiku, a potom je vrata zaključala.

On je tada uleteo u apoteku u kojoj su prema prvim informacijama bile tri zaposlene farmaceutkinje, kao i nekoliko mušterija.

- On je imao pištolj kod sebe. Na licu mesta su nađene čaure, te se sumnja da je nekoliko puta zapucao u apoteci - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Nezvanično se saznaje da je osumnjičeni demolirao apoteku i napravio barikade.

- On je oborio fotelju i dovukao je do pulta. Takođe je oborio i sto koji je bio pored pulta. Izvukao je fijoke i iz njih 100.000 dinara i krenuo da beži. Njega je policija uhvatila na zadnjem izlazu iz apoteke - kaže izvor "Blica".

Bonus video:

00:56

Pljačka radnje na Vračaru

(Espreso/ Blic/ Bojana Bogosav/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.