NOVE INFORMACIJE U VEZI SA NESTANKOM SRBINA U ŠVEDSKOJ: Poznato SA KIM je poslednji put viđen!
Danijel Ćesal, Foto: Printscreen/Društvene mreže

nestanak

NOVE INFORMACIJE U VEZI SA NESTANKOM SRBINA U ŠVEDSKOJ: Poznato SA KIM je poslednji put viđen!

Danijel Ćesal nestao je u Švedskoj, a sada se oglasio otac muškarca sa porukom za javnost

Objavljeno:

Roditelji Danijela Ćesal, vozača koji je nestao u Švedskoj, kuca na sva vrata kako bi došli do nekakve informacije o sinu, međutim, situacija je sve teža s obzirom na to da se Danijelu svaki trag gubi od 16. januara na području Švedske, a njihova policija još uvek ne može da reaguje.

Dragutin Ćesal, otac nestalog Danijela, podelio je za Kurir strahove za koje se nada da se neće obistiniti.

- Mi smo stariji ljudi, svaki dan zbog pritiska idemo do doktora, nemamo nikakvu informaciju još uvek, a to nas najviše i plaši - započeo je priču Dragutin i dodao:

Kamion
Kamionfoto: Profimedia

- Moj drugi sin Mario živi u Švedskoj, on nam je javio da je Danijel navodno uslikan sa nekom dvojicom muškaraca, ništa više ne znamo, ne mogu ni da pričam napamet. Nikad se ovako nešto nije dešavalo, po dva meseca je bio na terenu, i uvek se javljao. Glava mi je puna, ne mogu ni da razmišljam, a ja sam pozitivan čovek, držimo se i nadamo se najboljem - rekao je za Kurir Danijelov otac u nadi da će što pre dobiti dobru vest u vezi svog sina.

Podsetimo, Danijelov prijatelj Todor podelio je vest o nestanku i objasnio da se sa njim čuo pre pet dana oko 21.30 sati kada je sve bilo u najboljem redu. Prijatelji i porodica nestalog vozača uznemireni su najviše zbog toga što švedska policija trenutno ne može ništa dok ne istekne 90 dana, nakon čega bi pokrenuli istragu.

Porodica apeluje da se vest o nestanku Danijela Ćesala što više proširi i da sе jave svi koji imaju bilo kakvе informacijе kojе bi moglе pomoći u njеgovom pronalažеnju.

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/ Kurir/ T.V/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.