NALOŽENO PRIVOĐENJE SINA ŠLJUKINOG TELOHRANITELJA: Ovo je RAZLOG!
Policija / ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

privođenje

NALOŽENO PRIVOĐENJE SINA ŠLJUKINOG TELOHRANITELJA: Ovo je RAZLOG!

Nesreća u kojoj su povređene dve devojčice stare osam i 17 godina dogodila se Ulici Marka Čelebonovića na Bežanijskoj Kosi

Objavljeno: 17:21h

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je da se privede sin Velibora Ćirovića, nekadašnjeg telohranitelja ubijenog vođe zvezdarskog klana Sredoja Šljukića Šljuke, zbog sumnje da je juče pretukao vozača "mazde" inače, mladog lekara koji je prethodno pokosio dve devojčice na Bežanijskoj kosi.

Podsetimo, nesreća u kojoj su povređene dve devojčice stare osam i 17 godina dogodila se Ulici Marka Čelebonovića na Bežanijskoj Kosi.

- Nesreća se dogodila na pešačkom prelazu gde navodno, lekar koji je bio za volanom "mazde" od drugog vozila nije video devojčice i kada je video kako one prelaze ulicu, pokušao je da izbegne direktan udarac u njih, ali nije uspeo - navodi naš izvor i dodaje:

- Vozač "mazde" odmah je izašao iz kola da vidi kako su devojčice koje je oborio i pokušao da im pruži prvu pomoć, ali je u tom trenutku iz automobila koji je bio iza njega izašao muškarac i fizički nasrnuo na njega.

Kako Kurir saznaje, u pitanju je sin Šljukinog telohranitelja, koji se navodno nije libio da pesnicama udara lekara.

Hitna pomoć
Hitna pomoćfoto: Damir Dervišagić

- Ćirovićev sin je lekara tukao po glavu, zadao mu je nekoliko udaraca, a potom seo u kola i pobegao. Pretučeni lekar je tom prilikom zadobio teške telesne povrede - navodi Kurirov izvor i nastvalja:

- Povređeni čovek je prebačen u KBC Zemun, kao i jedna od povređenih devojčica, dok je druga transportovana na Institut za majku i dete.

Bonus video:

06:21

KRISTIJAN U ZATVORU ODABRAO KINEZA I NAPRAVIO SVOJ KLAN! Bivši čuvar CZ: Šljuka sedam dana nije spavao iz straha da ga NE UBIJU

(Espreso / Kurir, Jelena Spasić/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.