NESREĆA NA BEŽANIJSKOJ KOSI, POKOŠENE DVE DEVOJČICE NA PEŠAČKOM: Lekar ih udario, pa dobio TEŠKE BATINE
Hitna pomoć, Foto: Damir Dervišagić

strašno!

NESREĆA NA BEŽANIJSKOJ KOSI, POKOŠENE DVE DEVOJČICE NA PEŠAČKOM: Lekar ih udario, pa dobio TEŠKE BATINE

Izašao da pomogne devojčicama koje je pokosio kolima, a onda je dobio batine

Objavljeno:

Dve devojčice 8 i 17 lakše su povređene kada ih je udario automobil na Bežanijskoj kosi, dok je vozač koji ih je udario zadobio teške telesne povrede, od nasilnika koji je vozio iza njega.

Saobraćajna nesreća dogodila se danas oko 12 sati u Ulici Marka Čelebonovića na Bežanijskoj kosi.

- Automobilom koji je udario devojčice upravljao je lekar oko 25 godina, i u vozilu je bio sa devojkom. Dogodilo se to da je udario devojčice na pešačkom prelazu. Pokušao je da ih izbegne, verujem da ih nije video od vozila koje je bilo u traci pored njega, pokušao je da ih izbegne ali nažalost nije uspeo. Srećom udarac nije bio jak. Mladić je odmah stao i izašao iz vozila, kao i njegova devojka - objašnjava izvor Informera i dodaje:

- Verujem da bi kao lekar mogao da deci pruži pomoć ali u tom trenutku na njega se zaleteo vozač koji je vozio automobil iza njega. Taj vozač, verujem da decu nije ni pogledao, već je odmah krenuo pesnicama da udara lekara, delovalo je kao da je samo to čekao. Hajde što on nije pogledao decu, trebalo je bar da pusti lekara. Tim svojim postupkom je samo otežao dovoljno tešku situaciju - objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima i dok su devojčice bile na ulici od nasilnika su lekara spasili devojka, prolaznici i ljudi koji su se tu zatekli.

- Ko zna koliko ga je puta udario pesnicama i verujem da to što je udario devojčice apsolutno nije bio razlog tim batinama. Ne bi me čudilo da se nesreća dogodila samo zato što je lekar bežao od nasilnika. U svakom slučaju neko je zvao hitnu pomoć i policiju. Pretučeni lekar koji je udario devojčice bio je nemoćan da pomogne, već je i njemu trebala lekarska pomoć, a muškarac koji ga je pretukao seo je u svoj automobil i pobegao sa mesta nesreće. Toliko o njegovim razlozima da pretuče čoveka - rekao je naš sagovornik.

Kako je objasnio devojčice i lekara koji ih je udario hitna pomoć prevezla je u KBC Zemun.

- Lekar je primljen sa teškim povredama glave, a devojčice srećom imale su lake telesne povrede. Jedna je ostala u KBC Zemun dok je druga prevezena u Institut za majku i dete - objasnio je sagovornik Informera.

Prema nezvaničnim informacijama policija traga za vozačem koji je pretukao lekara koji je automobilom udario devojčice, i koji će svakako odgovarati za saobraćajnu nesreću koju je izazvao.

Bonus video:

00:23

Saobraćajna nezgoda nedaleko od Pećinaca

(Espreso/Informer/Preneo: D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.