PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MUŠKARCA (32) IZ ZEMUNA: Sumnja se da je ocu PRETIO NOŽEM, preti mu 2 godine ZATVORA
Policija/Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

NASILJE

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MUŠKARCA (32) IZ ZEMUNA: Sumnja se da je ocu PRETIO NOŽEM, preti mu 2 godine ZATVORA

Sve vreme je držao kuhinjski nož, koji je držao uperen u pravcu oca

Objavljeno: 15:02h

Protiv Ž. N. (32) iz Zemuna podignut je optužni predlog zbog opravdane sumnje da je 22. avgusta prošle godine izvršio krivično delo nasilje u porodici, kada je napao svog oca.

On je tada pretio da će da napadne na život i telo svog oca, drskim ponašanjem ugrožavao je njegovo spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje.

Sve vreme je držao kuhinjski nož, koji je držao uperen u pravcu oca.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljenom produži pritvor, s obzirom da je isti prethodno više puta osuđivan te da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u slučaju da bude na slobodi, u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i da okrivljenog, nakon održanog glavnog pretresa i izvedenih dokaza, oglasi krivim zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici i da ga osudi na kaznu zatvoru u trajanju od dve godine.

Takođe je zatraženo da N. Ž. bude izrečena mera bezbednosti zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenim kom se određuje da ne sme da se približava ocu na udaljenost manju od 300 metara i da sa njim ne sme da komunicira tri godine.

Bonus video:

00:23

Vršnjačko nasilje u Sremskoj Mitrovici

(Espreso/Telegraf/E.H./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.