POZNATO U KAKVOM JE STANJU DEČAK (3) NAKON STRAVIČNE NESREĆE KOD TUTINA: Trudna majka mu poginula
Foto: Kurir

tuga

POZNATO U KAKVOM JE STANJU DEČAK (3) NAKON STRAVIČNE NESREĆE KOD TUTINA: Trudna majka mu poginula

N. F. izgubio kontrolu nad automobilom i surovao se u kanjon Ibra, dubok preko 200 metara

Objavljeno: 13:54h

Trogodišnji sinčić poginule trudnice M. F. (32) iz sela Biljeg u opštini Merošina kod Niša, nakon stravičnog udesa kod Tutina u dobrom je zdravstvenom stanju, saznaje Kurir.

Podsetimo, teška nesreća dogodila se 22. decembra 2023. godine, kada se žena, koja je bila u devetom mesecu trudnoće, sa suprugom N. F. (32) i sinom (3) vraćala iz svog rodnog doma u Tivat, gde je živela sa mužem i detetom.

Oni su bili na slavi kod njenih roditelja u Biljegu i vraćali su se u Crnu Goru, kada je N. F. izgubio kontrolu nad automobilom i surovao se u kanjon Ibra, dubok preko 200 metara. M.F. je od povreda preminula na mestu, a njenog muža i sina iz anbisa su izvukli vatrogasci. Fotografija na kojoj vatrogasac u naručju iznosi dečaka rastužila je čitavu Srbiju.

Podsetimo, mališan je posle izvlačenja iz kanjona prevezen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, odakle je zbog težina povredama transportovan za Begrad.

Saobraćajna nesreća, Tutin, Udes
foto: Kurir

- Dete je zadobilo tešku povredu glave. Polomljene su kosti lobanje i lica. Bio je u stanju hipotermije, jer mu je telo dugo bilo u ledenoj reci. Ima povrede mozga, urađen je CT glave, a zbog teškog stanja on je transportovan u Beograd na Neurohiruško odeljenje - rekao je posle nesreće za Kurir dr Ševćet Hajrović, načelnik hirurških grana u Opštoj bolnici Novi Pazar.

- Detence je dobro, oporavlja se, hvala Bogu. Znam da je baka odavde iz Biljega bila kod njega u bolnici u Beogradu. Ipak to nisu male povrede lica i lobanje. Milenini roditelji su skoro počeli da izlaze iz kuće, odu do groblja. Pa šta će ljudi, ogromna tragedija ih je zadesila - kaže jedan njihov blizak prijatelj za Kurir iz sela Biljeg.

Saobraćajna nesreća, Tutin, Udes
foto: Kurir

M. F. je inače radila ui nekim restoranima u Nišu. Nakon toga je kao i mnoge njene kolege i kuvari otišla na rad u Crnu Goru gde je našla ljubav, udala se, stvorila porodicu. Utoliko je i veća tragedija jer je živela svoj san o lepom i spokojnom domu.

Njen suprug se takođe oporavlja od udesa,ali on je tada nakon nesreće ostao u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

Bonus video:

00:29

Teška saobraćajna nezgoda tokom noći dogodila se kod Prijepolja

(Espreso/Kurir/Marko Smiljanić/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.