OGLASIO SE GSP NAKON NESREĆE U RITOPEKU, EVO KAKO JE DOŠLO DO UDESA: "Vozač je osetio slabost"
Foto: INSTAGRAM/PRINTSCREEN/192_RS

javljeno je

OGLASIO SE GSP NAKON NESREĆE U RITOPEKU, EVO KAKO JE DOŠLO DO UDESA: "Vozač je osetio slabost"

Na sreću, u autobusu nije bilo putnika, budući da je tek polazio sa okretnice, tako da niko nije bio povređen, potvrdili su iz GSPa

Objavljeno:

GSP se oglasio nakon jučerašnje nesreće u Ritopeku i za "Telegraf" potvrdio da je vozaču autobusa 304, koji je juče sleteo sa kolovoza, i tako napravio havariju, pozlilo. On je u svesnom stanju prevezen u bolnicu. Obavljeni su detalni pregledi na VMA, nakon čega je pušten na kućno lečenje i odmaranje.

Na sreću, u autobusu nije bilo putnika, budući da je tek polazio sa okretnice, tako da niko nije bio povređen, potvrdili su iz GSPa.

Mada je verovatno glavni faktor koji je doveo do nesreće bila zdravstvena tegoba vozača, vremenski uslovi, odnosno sneg i poledica, doprineli su havariji.

"Jučerašnja saobraćajna nezgoda, kada je autobus sa linije 304 skliznuo sa puta i udarilo dvorišnu ogradu kuće u naselju Ritopek, se dogodila usled slabosti koju je osetio vozač pošto mu je pozlilo tokom vožnje. Loši veremenski i snežne padavine su doprineli ovoj nezgodi. U vozilu nije bilo putnika, jer se kretalo ka okretnici u Ritopeku kako bi se uključilo u saobraćaj. Vozač je kolima hitne pomoći u svesnom stanju prevezen na VMA. Posle detaljnih pregleda i analiza pušten je kući, gde će se u narednih nekoliko dana odmarati i pratiti njegovo zdravastveno stanje" , kazali su za "Telegraf" u GSP.

Nesreća se desila juče, oko 6.30 sati ujutro, kada je autobus na liniji 304 izleteo sa kolovoza u naselju Ritopek, probio ogradu, zaustavio se pokraj kuće i odlomio deo nadstrešnice, oluka i krova.

Ekipa "Telegrafa" juče je bila na licu mesta i razgovarala sa komšijama i očevicima, koje je probudio "neobičan prasak" pa su usplahireno izašli iz svojih domova. Jutarnji prizor im je bio potpuni haos - sve je u dvorištu bilo uništeno.

Bonus video: Saobraćajna nesreća u Novom Pazaru

01:01

Saobraćajna nesreća u Novom Pazaru

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.