FILMSKA POTERA ZA PIJANIM KLINCEM U VALJEVU: Nije hteo da stane na "stop", pa počeo da BEŽI OD PATROLE (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/valjevo_live

STRAŠNO

FILMSKA POTERA ZA PIJANIM KLINCEM U VALJEVU: Nije hteo da stane na "stop", pa počeo da BEŽI OD PATROLE (VIDEO)

Na društvenim mrežama se pojavio i snimak sa nadzornih kamera

Objavljeno:

U Valjevu se noćas oko dva sata posle ponoći, odigrala prava drama, kada je vozač "golfa" napravio karambol, i odbio da se zaustavi na znak policije! Policija je u Radničkoj ulici pokušala da zaustavi automobil marke "golf", ali vozač nije stao na znak STOP, već je nastavio da vozi.

"Policija je krenula za njim. Otpočela je filmska potera. Kada su stigli u mesto Sedlare, došlo je do saobraćajne nesreće. Oba vozača, policijski službenik i vozač "golfa", M. S. (20) su podvrgnuta alko-testiranju. Utvrđeno je da policajac nema alkohola u krvi, a M. S. je "naduvao" 0,36 promila", kaže izvor Kurira i dodaje da je daljim proverama utvrđeno da mladi vozač nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju.

"Vozaču je određeno zadržavanje i biće podneta odgovarajuća prijava. Najvažnije je da u ovoj nezgodi nije bilo povređenih. Pričenjena je manja materijalna šteta na vozilima prilikom sudara", dodao je izvor Kurira.

Na društvenim mrežama se pojavio i snimak sa nadzornih kamera na kom se vidi kako policijski auto "juri" "golfa" kroz usku i gusto naseljenu ulicu.

Takođe, kamere su zabeležile i kako "golf" u jednom trenutku izleće sa kolovoza i udara u ogradu kraj puta, ali bez zaustavljanja nastavlja da vozi nis klizavu ulicu, dok mu je policijsko službeno vozilo, sa upaljenom rotacijom, sve vreme "za petama".

Bonus video: U SRBIJI UHAPŠENO 11 PRIPADNIKA GRUPE KOJA JE HARALA PO EU! Krali automobile, a evo šta je policija pronašla u njihovom šteku!

02:27

U SRBIJI UHAPŠENO 11 PRIPADNIKA GRUPE KOJA JE HARALA PO EU! Krali automobile, a evo šta je policija pronašla u njihovom šteku!

(Espreso/Kurir/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.