SRPSKI FUDBALER OPTUŽEN ZA POKUŠAJ UBISTVA! Kuhinjskim nožem izbo MUŠKARCA, žrtva JEDVA USPELA DA POBEGNE
Foto: Dado Đilas

HOROR

SRPSKI FUDBALER OPTUŽEN ZA POKUŠAJ UBISTVA! Kuhinjskim nožem izbo MUŠKARCA, žrtva JEDVA USPELA DA POBEGNE

Oštećeni je pobegao u potkrovlje kuće, ali je Čelar potrčao i stigao ga, te ga ubo u vrat

Objavljeno:

Banjalučko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv državljanina Srbije i fudbalera Dušana Čelara (28) iz Beograda, zbog pokušaja ubistva M. Č. u novembru 2022. godine u Banjaluci.

Čelar se tereti da je kuhinjskim nožem u vrat ubo M. u porodičnoj kući žrtve, piše Srpska info. "Optuženi je 18. novembra 2022. godine u Banjaluci, u porodičnoj kući oštećenog, nožem zadao više ubodnih rana M. u predelu leve nadlaktice i leve lopatice, te ubodnu ranu u levu stranu vrata, nakon čega je oštećeni odgurnuo optuženog i pobegao iz kuće kako bi zatražio pomoć od komšija", navodi se u optužnici Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Prema nezvaničnim informacijama, fudbaleri su se upoznali u Beogradu i postali dobri drugari. Čelar je, navodno, čak živeo neko vreme kod M. dok je igrao u Banjaluci. Nedavno je, navodno, raskinuo ugovor sa fudbalskim klubom. Iako je M. pokušao da ga umiri, optuženi je nastavio: "Vi ste krivi za sve, j***m vam majku", nakon čega je ustao sa ugaone garniture, otišao u kuhinju odakle je uzeo kuhinjski nož, dužine oštrice 25 centimetara, te u nameri da ubije oštećenog zadao mu više ubodnih rana u levu ruku i lopaticu.

Oštećeni je pobegao u potkrovlje kuće, ali je Čelar potrčao i stigao ga, te ga ubo u vrat. Iako teško povređen, M. je uspeo da odgurne napadača i pobegne iz kuće kako bi zatražio pomoć od komšija. Okružni sud u Banjaluci optužnicu je potvrdio 3. januara ove godine.

Dušan Čelar koji se sumnjiči da je nožem izbo druga u njegovom stanu potiče iz sportske porodice. Fudbalom su se bavili i njegov otac Goran Čelar, zatim stric Dejan Čelar, kao i deda, koji se kao i mladi fudbaler zove Dušan. "Dušanov otac sada je fudbalski agent i bavi se otkrivanjem mladih talenata. Posebno je poznat po svojim dobrim kontaktima u Rumuniji, Italiji, Španiji i Belgiji", navode poznanici ove sportske porodice.

(Espreso/Mondo/I.V./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.