PRVA SLIKA ZORANA MARJANOVIĆA OD KAKO JE IZAŠAO NA SLOBODU: Otišao u grad, slikao se i OBJAVIO OVO (FOTO)
Zoran Marjanović, Foto: Facebook

POVUKAO SE

PRVA SLIKA ZORANA MARJANOVIĆA OD KAKO JE IZAŠAO NA SLOBODU: Otišao u grad, slikao se i OBJAVIO OVO (FOTO)

Marjanovića niko nije video od trenutka puštanja na slobodu

Objavljeno:

Zoranu Marjanoviću koji je nepravosnažno osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva svoje supruge, pevačice Jelene Marjanović, 3. oktobra 2023. godine ukinut je pritvor odlukom Apelacionog suda u Beogradu, a od momenta od kada se Zoran nalazi na slobodi, vreme najviše provodi u krugu porodice.

Marjanovića niko nije video od trenutka puštanja na slobodu, kada se potpuno povukao iz javnosti, iako mu to nije strano, s obzirom na to da je 2017. godine bio i učesnik rijalitija Zadruga, još kada se tek šuškalo da bi mogao biti optužen za ubistvo supruge i priveden.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanovićfoto: Facebook

Javnost je tada bila šokirana njegovom odlukom da uđe u rijaliti, s obzirom na to da je vest o ubistvu njegove supruge odjeknula 2. aprila 2016. godine, kada je Jelena Krsmanović Marjanović pronađena mrtva u kanalu pored nasipa u Borči. Na glavi je imala devet udaraca tupim predmetom.

Međutim, i pored toga što se Zoran sada ne pojavljuje u medijima, on ne propušta priliku da sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Fejsbuk s vremena na vreme podeli poneku fotografiju. Kako se može videti na objavljenoj fotografiji, koju je on juče okačio, Zoran je u zagrljaju sa sinom iz prvog braka Urošem i bratom Milošem, a društvo im prave i jedna žena i mladić.

Zoran Marjanović
foto: PETAR ALEKSIĆ

Zoran je, podestimo, u zatvoru proveo 14 meseci, a na njegovom fizičkom izgledu uočljiva je promena, s obzirom na to da je nosio dugu kosu kada mu je žena ubijena, nakon čega je više puta menjao stil. Štaviše, po izlasku iz zatvora 2018. godine mnoge je začudio veliki broj tetovaža na njegovom telu, između ostalog, neke su bile i na licu, kada je izjavio da je jedna od njih posvećena ubijenoj supruzi.

Podsetimo, Apelacioni sud je ukinuo pritvor Zoranu Marjanoviću 3. oktobra 2023. godine, a u svom obrazloženju odluke istaknuto je da je prvostepena odluka "nejasna i nerazumljiva", a sporne su bile četiri tačke koje su bile i ključni dokazi da bi se donela prvostepena presuda i o kojima je najduže raspravljano na suđenju pred Vidšim sudom u Beogradu. Takođe, u odluci je sporno i objašnjenje za to što je telefon Zorana Marjanovića bio nedostpan. Tvrdi se da nije utvrđeno kako je i na koji način osumnjičeni namerno isključio mobilni telefon.

Bonus video: NEOBIČNO JE DA SE OSUĐENIK NA 40 GODINA ZATVORA, ŠETA SLOBODAN Todorović: Samo je jedan RAZLOG da Marjanović bude OSLOBOĐEN

01:28

NEOBIČNO JE DA SE OSUĐENIK NA 40 GODINA ZATVORA, ŠETA SLOBODAN Todorović: Samo je jedan RAZLOG da Marjanović bude OSLOBOĐEN

(Espreso/Kurir/Prenela:D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.