BRATA UDARIO SEKIROM U POTILJAK, PA SEO KRAJ NJEGA I PLAKAO: Strašan zločin na BADNJE VEČE, doneli BADNJAKE, pa...
Foto: Petar Aleksić

HOROR

BRATA UDARIO SEKIROM U POTILJAK, PA SEO KRAJ NJEGA I PLAKAO: Strašan zločin na BADNJE VEČE, doneli BADNJAKE, pa...

U momentu kada se sve događalo, u kući su bile obe supruge i baba Slavica koja ih je očuvala, kao i deca obojice braće

Objavljeno:

U selu Držanovac kod Žitorađe Stefan Džefarević (21) ubio je sekirom svog rođenog brata Ninoslava (27) nakon svađe. Zločin se desio na Badnje veče u njihovom dvorištu, pošto su se obojica vratili iz sela sa badnjacima.

Nakon što je izvršio zločin Stefan je seo kraj ubijenog brata i plakao. U momentu kada se sve događalo, u kući su bile obe supruge i baba Slavica koja ih je očuvala, kao i deca obojice braće. Prethodno je Stefan nožem pokušao da ubije i njihovog zajedničkog prijatelja, ali se on otrgao i pobegao.

- Nisam mogla da ih sprečim, Stefan je prvo izvukao nož na Ninoslavljevog prijatelja, pa kada je ovaj pobegao, krenuo je na Ninoslava. On je uspeo da mu uzme nož, a Stefan je onda dohvatio sekiru i udario ga u glavu - kaže kroz suze žena ubijenog Tanja Ilić.

Ona dodaje da je sve krenulo nakon što su se iz sela vratili pripiti.

- Prvo je Stefan počeo da se svađa sa mnom. Pominjao je njihovu pokojnu majku i optuživao me da sam je tukla ranije. Tada smo bili ispred ove naše nove kuće. Ninoslav, da bi izbegao svađu, sišao je dole u staru kuću. Onda je Stefan krenuo za njim i stali su u dvorište. Tada se sve desilo - kaže očajna žena koja sa stradalim ima četiri maloletne ćerke.

Sve se dogodilo vrlo brzo, nakon koškanja između braće niko nije stigao da reaguje, niti je mogao, s obzirom da su u tom momentu u kući bile tri žene sa decom.

- Udario ga je sekirom u potiljak i Ninoslav je samo pao, a on je onda počeo da plače - dodaje supruga stradalog Ninoslava.

Kluđerica, Ubistvo, Policija
foto: Petar Aleksić

I u okruženju kažu da je Stefan bio svađalica i prgav čovek. Sa suprugom Violetom Avdić ima sina.

Kažu da je i prema njoj bio nasilan. Za razliku od njega, stradali Ninoslav je bio vredan i domaćin. Kako kažu, za tri godine je uspeo da napravi novu kuću za njega i porodicu u dvorištu u kojem su svi živeli u staroj kući. Nedavno se uselio u novu kuću.

- Obojicu sam ih očuvala. Ne znam šta da kažem. Bilo je strašno. Šta ćemo sada - kuka baka Slavica koja živi sa njima.

Nakon što je policija izašla na lice mesta, Stefan je uhapšen i određena mu je mera policijskog zadržavanja do 48 sati nakon koje će biti saslušan u Višem tužilaštvu u Prokuplju.

Bonus video:

01:10

KO SU PROFLAJERI I DA LI MOGU SPREČITI UBISTVO?

(Espreso/ Kurir/ Biljana Roganović/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.