OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ PREKO MOSTA: Oglasili se iz Hrvatske o NEZGODI na DUNAVU i otkrili STANJE posade BRODA!
Dunav, Foto: Nenad Kostić

nezgoda na dunavu

OBUSTAVLJEN SAOBRAĆAJ PREKO MOSTA: Oglasili se iz Hrvatske o NEZGODI na DUNAVU i otkrili STANJE posade BRODA!

Brod je u nadležnosti organa Republike Srbije koji sprovode uviđaj povodom plovidbenog incidenta, saopšteno je iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske

Objavljeno: 10:03h

O nezgodi na Dunavu, gde je teretni brod udario u stub mosta između Iloka i Bačke Palanke oglasili su se i nadležni u hrvatskom gradu Ilok.

Oni navode da je pri udaru barže oštećen most između Iloka i bačke Palanke, i navode da je teret prevozio nemački brod.

- U ranim jutarnjim satima, oko 1:55 sati, nemački teretni brod koji je prevozio teret u baržama udario je u stub mosta između Iloka i Bačke Palanke pri čemu je došlo do oštećenja mosta, a jedna barža sa 1.000 tona đubriva je je potonula. Svi članovi posade su dobro, a teretni brod i druga barža su neoštećeni - navodi se u objavi na zvaničnoj Fejsbuk stranici Grada Iloka.

Dodaju da je za sada obustavljen saobraćaj preko mosta sve dok se utvrdi stepen oštećenja i stabilnost mosta.

Inače, brod je u nadležnosti organa Republike Srbije koji sprovode uviđaj povodom plovidbenog incidenta, saopšteno je iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Dodaju da su o događaju obaveštene nadležne službe RH.

„Apelujemo na građane koji nameravaju da pređu državnu granicu da koriste alternativne granične prelaze“, saopštila je policija.

Bonus video:

00:56

U NOVOM SADU DVA MOSTA BLOKIRANA U ISTO VREME? Brod sa Ukrajincima usidren do procedure: Udario u stub Duge NIKO NE ZNA KAKO!

(Espreso/Telegraf.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.